0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence olmaz değil. Bunu oturup tartışmak lazım. Ama bu bilgi birikiminin daha üst düzeylere çıkmasıda gerekiyor. Yani bir konuda yazılan 3-5 yorum bence henüz yeterli olmaz. Tabi bu konuda daha yetkili arkadaşlar var burada. Onlarında fikirleri önemli. Ama tarışırsak, gerekli ve yeterli alt yapıya ulaşırsak bence neden olmasın. Oldukça iyi bir geri bildirim olabilir.
Merhabalar Sayın Toyota kullanıcıları. Bugün şunu farkettim ki biz toyota müşterileri olarak kullandığımız ürünlerde geri bildirimde eksikliğimiz var.bu sitede yapılan anketlerde veya açılan lastik konularında genelde hepimiz B390 serisi lastiklerden memnun değiliz ve bunu herzaman dile getiriyoruz. çok sert bir lastik olduğunu, ses yaptığını yol tutuşunda sıkıntılar olduğunu vs...Ben bugünlerde Bridgestone B390 195/60/R15 ebatlarındaki aracımdaki orjinal ekipman olarak gelen lastiklerimle ilgili bridgestone fabrikası ile görüşmeler yaptım.hatta lastiğimi fabrikaya incelenmek üzerede gönderdim. yapılan görüşmeler neticesinde bu seri lastiklerde müşterilerinde olumsuz geri bildirimler gelmediği belirtildi ve uzun yıllar corolla araçlara bu lastiklerin üretimi yapıldığı tarafıma söylendi.bundan da yukarıda yazdığım sonuca vardım. Bu ürünlerin asıl kullanıcıları olarak kullandığımız ürünler ile ilgili sıkıntılarımızı isteklerimizi bunları üreten firmalara iletmiyoruz. bu nedenle de üreticiler aynı ürünü geliştirmeden bize satmaya üretmeye devam ediyorlar.
Aracinizin yasini bilmiyorum Abdurrahman Bey, fakat benimki gibi eskiyse ses sorunu lastikten kaynaklanmiyor olabilir. Bendeki Bridgestone degil, Kumho Touring marka yeni lastikler var aracimda ama lastik sesini ben de duyuyorum.