0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
... dğeiştiriniz...
merhaba ARKADAŞLAR 2011 MODEL 16.TOYOTA COROLLA COMFORT EXTRA YENİ ARAÇ ALDIM. ARAÇA LPG TAKARSAM SAKINCASI OLURMU VE BİRDE LPG TAKILDUINDA BENZİNLE ARASINDA BELİRGİN FAR OLYORMU KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR CEVAPLARSA teşekkür......
Evet, ben de büyük harflere dikkat etmemişim. Ama(boşluk)yazım hataları yapılabilir pek tabi. Yukarıda görüleceği üzere. Gerçi arkadaş biraz fazla yapmış.
Haklısınız Yazım kurallarına dikkat etmemişim. Lütfen
Evet, yazım hataları olabilir pek tabii.. Şu zaman da pek dikkat edilmediği için büyük harflerin düzeltilmesi de yeterli oluyor. Abi sana bir sözüm yok. Ben genel yazdım. Bu hepimizin yapabileceği bir hata. :kanka:Anlayışınız için teşekkür ederim.
Ersin bey ustanız tankın altına yumuşak ses yapmaması için yalıtım malzemesi ile kaplamadımı ? bendede simit tank vardı ve hiç ses yapmıyordu ancak tankı yerleştirmeden önce altına yumuşak bir malzeme koydular.
İyi bir usta ile sorun yaşamazsınız. Performansı pek farkedemezsiniz. 2005 corollada 50bin km kadar lpg kullandım. 2-3 kere ibreyi zorladığımda oldu. 50 bin sonra rolanti oynamaya başladı. üst kapağı açıp, mesafe ölçümü yapıldı. Biraz sıkışma vardı. Küçük bir taşlama işlemi ile sorun kalmadı. Eğer baktırmasaydım, Koray'ın yazdığı gibi 1.500 TL masrafım olabilirdi. Mesele iyi bir usta ve araca bakmanız.
Rolantide titreme oluyor mu Emre?
Sat mı diyorsun?Yok abi titreme yok.Yani normal şu kronik dvir düşmesi oluyor. O da aldığımızdan beri alışa geldiğimiz durum.