Gönderen Konu: 1,0 mmt 2004 yaris hakkında sorularım  (Okunma sayısı 5579 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 10 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: 1,0 mmt 2004 yaris hakkında sorularım
« Yanıtla #20 : Mayıs 11, 2012, 17:09:21 »
Bugün ortalama 90 km hızla İstanbul Maslak tan Kağıthane tünellere kadar geldim ortalama yakıt tüketimi 3.5 ile 4.5 arasında değişti hatta çoğunlukta 4.0 lt idi. Tünellerden çıkıp Dolmabahçe den Karaköy - Balat istikametine trafikte dur kalklarla ilerledim ortalama yakıt tüketimi 5.5 lt civarında oldu. Araçta tektim bagaj da boş ancak bence yine de çok iyi değerler. Tabii yüksek devirlerde kullanmamaya fazla yakmamaya dikkat ederek bu değerlere ulaştım.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 11, 2012, 17:09:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 11, 2012, 19:37:38 »
Bugün ortalama 90 km hızla İstanbul Maslak tan Kağıthane tünellere kadar geldim ortalama yakıt tüketimi 3.5 ile 4.5 arasında değişti hatta çoğunlukta 4.0 lt idi. Tünellerden çıkıp Dolmabahçe den Karaköy - Balat istikametine trafikte dur kalklarla ilerledim ortalama yakıt tüketimi 5.5 lt civarında oldu. Araçta tektim bagaj da boş ancak bence yine de çok iyi değerler. Tabii yüksek devirlerde kullanmamaya fazla yakmamaya dikkat ederek bu değerlere ulaştım.

Rıdvan bey bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim duymak istediğim buydu..

Kerem Bey korkutmayın bizi    :o :o :o

Şükrü bey kullanımla alakalı bir durum ..Milletin vites düşürüp tırmandığı yokuşu 3. vites 110 km hızla en sol şeritten gitmek tercih meselesi..  :) şahsen benim hoşuma gidiyor..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 12, 2012, 06:13:53 »
Şükrü bey kullanımla alakalı bir durum ..Milletin vites düşürüp tırmandığı yokuşu 3. vites 110 km hızla en sol şeritten gitmek tercih meselesi..  :) şahsen benim hoşuma gidiyor..

Tabi canım bastıktan sonra hepsi aynı..
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '04
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 10, 2017, 16:49:49 »
bendede 2004 model 1.0 mmt modeli mevcut şehir içi karışık benzinde 7 lt yakıyor,o yüzden lpg taktırdım ondada 8 lt yakıyor.