0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alpercim tekrar hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah.Rengi süper gerçektende. Bildiğin canavar bu bea.
Hayirli olsun. Silecek kromajlarinin cikarilmasi ve direksiyonun degistirilmesi taraftariyim Tofas araclarin surus karakteristigi kendine hastir, baska hicbir araca benzemez. Bu karakteristik cogu kisiyi Tofas bagimlisi yapmaktadir, ulkemizdeki Tofas cilginliginin sebebi de bu surus karakteridir bana kalirsa, tabi yedek parca kolayligi vb. durumlari da goz ardi etmiyorum.Ayrica dikkat RWD (Arkadan itis) bagimlilik yapabilir Torpido ve sanzuman orjinal degil sanirim, benim bildigim '84 modellerde orta konsoldan vites vardi. Vites topuzu, kolu ve korugunun orjinal olmadigi kesin, o sebeple soruyorum.
hayırlı olsun...işe direksiyon simidinden başlamalısın bence dostum
Hayırlı olsun.Neler yapmayı düşünüyosun Proje falan var mı aklında.Bence de direksiyonu orjinali ile değiştir
yedek anahtarlarıda bol muş kaybet kaybet kullan plaka keşanı hatırlattı bana 22 fe serisi benim memlekete ait birden aha keşan plaka oldum kazasız belasız alperim
aynnen 84 model ise 4 ileri olması lazım şanzıman eğişmiş galba
Hayırlı olsun, kolay gelsin mi demek lazım bilemedim ama zevkli olur toplaması
O anahtarların herbiri başka bir kapıyı açıyor galiba (bagaj,depo ve kontak)
Güzel bir şeyler çıkacak gibi.Hadi kolay gelsin ama fotograf eklemeyi ihmal etme merak ediyoruz
Aynen dediğin gibi Şükrü abi yalnız tek farkla depo hiç denemedim biri kapıları biri bagajı diğeri kontak ..
Alper kardeşim depoyu denememenin sebebi hiç yakıt almaman mı yoksa lpg mi
Değişen var mı? Hayırlı olsun.
Alper hayırlı olsun..Orjinale sadık kalarak toplanırsa değerli bir araç olacağı kesin..
hemen sat oni..., o ne ya
Valla tüp depom çok büyük olduğu için henüz onu fullucek bir babayiğit bulamadım benzini hiç katmıyorum bile fakat bugün denedim benzin depo kapağı hiç bir anahtarla açılmıyor