0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence hiç kaskona dokunma mehmet can 300 lira için kaskonu delme biriktir bence at kenara 3-5 birşeyler 300 olunca yaptırırsın
Hasar gözükecek tramerde ayrıca seneye 2 katına yakın fiyatı artabılir...
hadi ya 300 lira için 700 fazla vermeyelim o zaman ben iyice sorayım bir kaskocuya madem bu konuyu. hasar kaydı 2 ayrı parçada çıkıcak ta hasar kaydı 1 sene içinde siliniyormuş diye biliyorum
beynala yapılan kasko işlemlerindemi 1 sene içinde siliniyor?
hmm sağolasın hemşo teşekkür ettim . bir araştırayım bakayım bu konuyu zaten benim üstüme değil araba babamın üstüne ondan bu kadar az geldi kaskoda zaten
beyanla yapılan kasko işmelerinde mi 1 sene içinde siliniyor diye soracaktim?
bence satma vakti gelmiş, hem baksana çiziklerde varmış... yani...
Mehmet ufak çizikler için bozmaya değmez ..Mini onarım gibi hizmetleri yokmu bu toyota kaskoda ya..
yokmuş abi ya sordum bugun kaskoyu yaptırdıktan sonra sordum sonra pişman oldum keşke başka yerde yaptırsaydım dedim
İptal ettir 5-10 tl zararın olur.Anadolu sigorta ile görüş bence.Onda auto king ile anlaşmaları var ben eskı aracımın tampon ıvır zıvır bir sürü şeyini yaptırmıştım bir düşün bence.Tramer de de çıkmıyor işçilikleri de güzell..
abi karttan taksit le çektirdim iptal lurmu acaba ?
Daha kolay slipteki noyu girince direk iptal..Cash parayı vermek istemezler ama ..İlk önce bir sor Anadolu sigorta mini onarım devam ediyormu diye bide fiyat çıkart.. Sonra süpriz olmasın
arkadaşım bu işte birşeyler var gibi geldi ben arabayı yeni aldım aralık ayında kasko ful çizik.sigara yanığı .10 cm çapına kadarçizikler ezikler sigorta axa idi sanırım 1460 tl verdim bayada araştırdim toyotada daha pahalıydı senin arabada nasıl bu kadar çok indirim yaptılar birşeyler eksik herhalde yoksa fiat bukadar düşük olmaz bunu arştır sonra madur olma saygılar
Ak sigorta'da da var mini onarım hizmeti. Ben jazz'a yaptırmıştım ufak tefek çizikleri , beş kuruş para vemedim , kasko da delinmedi. Aynı şey verso da başıma geldi , toyota kasko direk 'kaskodan düşeriz' dedi. Bence bu toyota kasko avantajından çok dezavantajı olan bir sigorta sistemi.