0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
avrupada genelde sedan olarak c segmenti yok c segmentini hb olarak kullanıyorlar ve sedan için d segmenti oluyor demekki burdaki corolla verso orda avensis verso olmuş hep ufak tefekleri tr ye itelemişler galba
abim yeni mi çözdün yav
Ya bu sıralar çok gelişti türkiye diye söylentiler duyuyorum artık 2. sınıf ülke olmaktan çıkmışızdır diye düşündüm birden ama yanılmışım galba
Dunyanin en cok satan iki araci Toyota Corolla ve Hyundai Elantra oldu 2011 yilinda. İkisi de C segmenti sedan araclar.Avensis Verso Turkiye'ye gelse satilmaz acikcasi, MPV araclar ragbet gormuyor ulkemizde. Her sirket gibi Toyota'nin da ticari kaygilari vardir, satmayacak arac icin bir ulkeye yatirim yapmak sirkete zarar olarak donecektir. Corolla Verso'nun bile satislari ortada, yollarda pek rastlanmayan bir arac, daha dogrusu MPV sinifina giren araclara pek rastlanmiyor ulkemizde. Hal boyleyken Avensis Verso'nun gelmesi gereksiz olurdu.
Gökhan bey siz anlamamışsınız, tamamen konuyu başka yere çekmişsiniz tr de corollo verso var avrupada avensis verso var fark bu yani yok mpv yok sw tutulmuyor bende biliyorum bunları bizde corolla varken adamlarda avensis var bu kadar basit yani düşününce