Arkadaşlar dün Yozgat-Turhal arası gittim geldim. 320 km yol oldu.41 tl gaz aldı.
13 krş gibi bir fiyat.
5 kişiydik araçta klima hep açık yollar rezalet yokuş ve yol yapım çalışması var tarladan bile gittim yani.
Normal şartlara göre biraz fazla gibi.Sizce ?
Nesi fazla abi ben getzde 30 kuruş yakıyorum ve gayet iyi bir değer olduğunu düşünüyorum 13 kuruş ne demek

Arkadaşlar dün Yozgat-Turhal arası gittim geldim. 320 km yol oldu.41 tl gaz aldı.
13 krş gibi bir fiyat.
5 kişiydik araçta klima hep açık yollar rezalet yokuş ve yol yapım çalışması var tarladan bile gittim yani.
Normal şartlara göre biraz fazla gibi.Sizce ?
http://www.aygaz.com.tr/Otogaz/AlternatifHesap.aspx bu adresten bir hesaplama yaptım ben şu anda pek yol katetmiyorum ama yazın tatile falan gittiğimde git gel sadece 1600 km bir yılda ortalama 6000 km yol yapsam 600 tl farkediyor sadece bir yılda
Yılda Yapılan Yaklaşık Km.:20.000
Km Başına Benzin Masrafı: 0,301 TL/km
Km Başına Otogaz Masrafı: 0,19383 TL/km
Yıllık Benzin masrafı: 6020 TL
Yıllık Otogaz masrafı: 3876,6 TL
Yıllık Tasarrufunuz: 2143,4 TL
Sabah sabah hiç iyi olmadı bu
Nesi fazla abi ben getzde 30 kuruş yakıyorum ve gayet iyi bir değer olduğunu düşünüyorum 13 kuruş ne demek 
Ramazancım normal şartlar altında 11krş falan yakıyor. DÜn sahurda yazmıştım biraz yorgun biraz uykusuz

şimdi tekrar okudum yazdığımı çok da
normal şartlar yokmuş ortada

Yılda Yapılan Yaklaşık Km.:20.000
Km Başına Benzin Masrafı: 0,301 TL/km
Km Başına Otogaz Masrafı: 0,19383 TL/km
Yıllık Benzin masrafı: 6020 TL
Yıllık Otogaz masrafı: 3876,6 TL
Yıllık Tasarrufunuz: 2143,4 TL
Sabah sabah hiç iyi olmadı bu
Gülsüm Hanım yılda aynı kmleri yapıyoruz hemen hemen :)ben de 25.000 falan oluyor en fazla ama çoktaaaan tüpün masrafını çıkarttı ve tasarruf
moduna geçti
Lpg candır
tasarruf herkes içindir bence, benzinde az yakıyorsa sonuçta deömek ki LPG'de daha da az yakacaktır...
tasarruf herkes içindir bence, benzinde az yakıyorsa sonuçta deömek ki LPG'de daha da az yakacaktır...
doğru sistem ve ayarla, çok çok az yakacaktır
doğru sistem ve ayarla, çok çok az yakacaktır 
Bir de düzenli bakım

bakımları aksatmamakta fayda var.
Gülsüm Hanım yılda aynı kmleri yapıyoruz hemen hemen :)ben de 25.000 falan oluyor en fazla ama çoktaaaan tüpün masrafını çıkarttı ve tasarruf
moduna geçti
Lpg candır 
elbette çıkartır.. ama ben cesaret edip taktıramam sanırım lpg. performans olarak illaki etkileyektir.
elbette çıkartır.. ama ben cesaret edip taktıramam sanırım lpg. performans olarak illaki etkileyektir.
Tabiki etkiliyor özellikle yokuşlarda ama "Kaz gelen yerden persormans esirgenmiyor

"
Merhaba,
Arkadaşlar benimde 2011 Model1,33 Terra yaris aracım var 11.ayda 2 yıl olacak alalı
şu anda 20,000 km deyim. Ayda ortalama 1000 km yol yapılıyor ve senede bir kaç defa çanakkaleye gidip geliyoruz.uzun yol
en son iki ay önce ortalama 90-120 arası hızla ,265 kruş yakıt sarfiyatım oldu şehir içinde de sanırım ,320,330 civarı bir tüketim var bu durumda şehir içinde lpg ile kaç para yakıt olacak lpg mantıklı olur mu ? bilmiyorum zaten bu aracı en fazla nasip fakat 3 yıl sonra borcu bitince çocuk olduğu için satıp sedan yada daha büyük bir acaç almayı düşünüyorum. Lpg taksam 1500-1600 tl bir yıl sadece kendisini amorti etmek için zaman geçmesi gerekli bir yıldan sonra kara geçirir 2 yılda karlı binmiş olurum ki ( farklı bir durum söz konusu öyle olursa aylık 2000 km üzerine çıkabilir bu durumum gerçekleşirse son derece mantıklı olur) Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
saygılarımla
Tarık Bey aracınız hayırlı olsun.
Ben atiker kullanıyorum.Gayet memnunum. 990 tl ye takıyorlar ruhsata işletmesi falan 1250-1300'ü buluyor. Ayda 1000 km yol yapıyorsanız. 10
ayda kendi parasını çıkaracaktır zaten. Eski mesajları incelerseniz görürsünüz yaris 1lt gaz ile uzun yolda 2900 devirde 15 civarı gidiyor. Daha az
yakanı görmedim. Bu sebeple şiddetle tavsiye ederim lpgyi. Aracınıza korkmadan ve zevkle binersiniz

Senin Corolla 1lt gazla kaç km gidiyor de bakıyım