0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu aracı lpgli bir ben kullanıyorum galiba benimle aynı duruma düşmüşsünüz.ikinci yılımdır yaris1.3 terra lpg kullanıyorum. enson nisan ayı verisi 25 lt lpg 350 km . 1lt lpg 14 km. Kışın 1lt lpg 12-13 km yapar.benzin dahil yapılan km'lerdir.
lpg'ye pek ihtiyaç kalmıyor ;D
Aynen de olsa da fena olmaz hani.. Kim ne konu açarsa açsın korkuyorum ben hala o gazdan..
Nagihan Hanım korkunuzu yenmek amaçlı bir süre araçları değişebiliriz:) siz de daha ekonomik yolculuk yapınca vazgeçemeyeceksiniz bence:)
Benim yarimi ne BMW ler ne mersolar istedi de kimseciklere vermedim..
Peki o zaman siz bilirsiniz...
Tamam hocam şaka olsun diye yazdım, kızmayın Bu arada 6.8 değeri bana yüksek geldi.. Ben benzinli haliyle o kadar yakıyorum 08 model 1.3.
Hatta şehir içi..
Şehir içi için normal bir değer bence Nagihan Hanım şehir dışında daha azalacaktır değeriniz.....Gelin taktıralım şu lpg'yi kurtulun benzin derdinden:)
I-ıh olmaz Şehirler arası da 6 yı gayet rahat görüyorum neden taktırayım ki..
şehirler arası deneme sürüşü % 4,1 (fabrika değerlerinin altında )normalde uzun yolda 5,1 oluyor şehir içi 5,8-6,2 gibi değerler arasında depoyu bitiriyorumarkadaşımda 1,4 otomatik lpg'li megane var benim benzinli yarisle aynı yakıyor süper yaaseviyorum ben bu arabayı
Bu aracı lpgli bir ben kullanıyorum galiba
Ben de tam bunu yazacaktım... Gerek yok bence.. Lpg işi 4 çeker 2000cc ve üzeri motor araçlar içinmiş gibi geliyo bana....ne gerek var şimdi üvey evlat muamelesi görmeye kapalı otoparklara almıyorlar filan.....