0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyotalar da yok abi benim bildiğim ama sonradan taktıysan bilemem
çok küçük ayrıntılara takılıyoruz ne yapsak passatmı alsak onda yanıyormuş
Bence mercedes ede bakmak lazım . Ondada yanıyorsa passat almanın bir alemi yok.
Yok yanmıyor bizde.
merhaba arkadaşlar.2005 avensisler 4 lü flanşör butonuna bastığınızda buton içinde yanıp sönen ışık varmı.benim aracta yokta acaba orjinalinde yokmu
yok abi mercedesinde düğmelerinin şekli çok gıcık 80 modelindekiyle 2000 modelindeki düğmeler aynı bence vw görüntüsü çok güzel ışıklandırmalar falan mavi kırmızı aracın içi gece kulübü gibi vw çok kral marka en ufak ayrıntıları düşünmüş vw
adanada böyle içi renkli ışıklı lambalı arabalara pavyon veya pavyoncu arabası derler
Bu arada bende yıllar önce hep bir vw grubu bir araçla yolculuk etmek isterdim geceleri. Çünkü o aydınlatmalara bayılırdım kırmızı mavi... Ne demek istiyorsun sen şimdi benim aracım pavyon aracı mı oluyor Adana'da daha o gözle bakan olmadı Hem şaka maka bu nasıl bir yorum ya adam passattan bahsetmiş ama yoruma bak Bu yorumu genel olarak söylense haklısınız da ne bilim şimdi kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş desem doğru mu olur yani saygısızlaşır mıyım
oğuz kabul et ama vw de gerçekten çok rengarenk yawww loş bir ışık havası oluşuyor