0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben o virajlara hız kesmeden giriyorum, yatma falanda olmuyor
Kemal abi acaba virajı görünce gaza basanlarda var mıdır?
Arkadaşlar genelde viraj'a 40 50 falan giriyorum araba sw olduğundan mı bilmiyorum virajda arabayla birikte bende şekil değiştiriyorum :-) koltukta yan dönüyorum arabayla sanki ben dengede tutuyorum :-) yani girdiğim virajda okmeydanı köprü yolu bağlantısı virajda 30 yazıyordu? :-)
Hami sen bence kendine baktır bir.. Araba yatmazken sen yatıyorsun Şaka bir yana o kadar da abartılı olduğunu sanmıyorum SW bir araç için çok abartı biz hız değil 30 km yazan yere 50 ile girmek ...
Bugün skoda kullandım ondada sert girilmiyor abi :-) sonuçta altındaki otomobil abi yavaş gireceksin
O halde sizin arabanızda bir problem yok
Gel bir gün beraber gezelim Biraz da arabanın lastik iz genişliği , yerden yüksekliği amortisörleri durumu virajın keskınliği ,lastiklerin hava basınçları , çok fazla etmen var.. Sw araç arka tarafa yük atma ihtimalini kuvvetli hale getiriyor senden önceki sahibi ağır kullanmış olabilir.. Aracı dinle bakalım amortisör sesi geliyrmu vuruntu şeklinde falan..
Demekki :-) arabayı sevmeye başladım yaa bugün ilk aldığımda biraz kalkarken falan tekleme yapıyordu bugün otobanda biraz asildim 150 160 :-) ama bir daha yapmam :-) bide enjektör temizleyici koymuştum arabaya baya etki gösterdi en kısa süredede triger değiştirmem lazım
Hamı bey forum kuralları gereği kanuni hız sınırları dışındaki yapılan hız degerlerini yazmak yasak.Verdiginiz degerleri silip,yerine "yüksek hız" yazarak iletinizi duzeltirmisiniz. Ayrica triger seti sorununuzu ne yaptınız?
Hocam hala değişmedim allaha emanet gidiyoruz maddiyatdan değişmedim bu aralar bir yerden para alacağım degistirecem birazda sağına soluna baktırmış olurum işte bide ıstanbulda iyi bir lpg uygulayan bir yer varmı???
Hayırlısı Artik.Aman ha fazlada ihmal etmeyin sakin.Lpg konusunda İstanbul ahalisi yardımcı olur diye düşünüyorum Ayrica düzeltme için de tesekkur ederim