Sıralamayı veriyorum:
1-Prins
2-Landirenzo
3-.....
4-....
.
.
15-Brc
16-Zavoli
.
.
30-Atiker
31-Bilal Usta Lpg Dönüşüm sistemleri

Not: Lütfen şu yaygın servis ağı, ucuz yedek parça muhabbetlerinden artık türk milleti olarak uzaklaşalım... İnsanlar yıllarca parçası, işçiliği ucuz diye sırf bu sebepten şahin, doğan gibi kuş serisi araçlar bağladılar evin önüne.. (hala daha öyle düşünenler yok değil tabi ki var ama en azından sayıları azaldı

) böyle düşünürseniz olay kalite aramaktan çıkar; ucuzluk aramaya girer. Tabi ki cebimizi düşüneceğiz hepimiz ama bu geleneksel yöntemlerle değil ya da bence öyle olmamalı

ben çok iyi hatırlıyorum: çocukluğumda araba pazarına gittiğimizde bi adam gözü kapalı şahin, doğan vs aracını aynı dakika pazarlayabiliyordu. Bizim peder daha ülkenin yol bilgisayarı, abs, hız sabitleyici, far yıkama, ısıtmalı koltuktan haberi yokken bu tarz bu özelliklere sahip bi aracı (Opel Omega) 5-6 ay pazara götürüp getirdiğini bilirim.
Daha bir malı almadan bozulması durumunda neler yapilabilir kısmını düşünmeye başlarsak hiç yerimizden kımıldamayalım o zaman. Çünkü sokakta yürürken de başımıza saksı düşebilir

Allah aşkına olumsuzluklar düşünülerek bir işe başlanırsa o işten ne hayır gelir sorarım size