Gönderen Konu: brc mi zavoli mi  (Okunma sayısı 2706 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '12
  • 5 kere teşekkür etti
brc mi zavoli mi
« : Nisan 30, 2012, 18:05:25 »
arkadaslar bende 2006 toyota hecbek 1.6 var ustaya sordum zavolıyı onerrırm dedi ama forumlardda genelde brc dıyolar yardımcı olursanız sevınırım

Toyota Club Türkiye

brc mi zavoli mi
« : Nisan 30, 2012, 18:05:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: brc mi zavoli mi
« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2012, 07:32:28 »
kullananlara sormak  lazım bence zavoli iyi bir markadır. Ama işi yaptıracağın ustanın montaj ve ayar deneyimi çok önemlidir. İyi bir montaj yapıp hiç arıza lambası yanmayan sorun cıkarmayan araclar var. Yaşadığın şehirde zavoli takan iyi bir usta varsa değerlendirilebilir. Belki bilginiz dahilindedir; map ayarı mevuzusunu ne kadar biliyor bunu bir sorgulayın. kolay gelsin.
2013 Auris Active Skypack Multidreve S BRC-LPG
2010 Auris Comfort Extra AT. CC BRC-LPG (arkadaşıma sattım)

English Teacher

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla + RaceChip
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Mayıs 02, 2012, 07:56:54 »
Daha önce Zavoli marka lpg sistemi kullandım memnundum da ..BRC duyduğuma göre yan sanayi çoğu parçası çıkmış ondan dolayı zavoliyi bende öneririm ..Bi marka daha var Romanoydu sanırım oda iyi bir markadır..
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 03, 2012, 10:13:57 »
Daha önce Zavoli marka lpg sistemi kullandım memnundum da ..BRC duyduğuma göre yan sanayi çoğu parçası çıkmış ondan dolayı zavoliyi bende öneririm ..bir marka daha var Romanoydu sanırım oda iyi bir markadır..
Yetkili bayi ile iş yapmak daha önemli. brc firmasının kitlerini sattığı bir sürü lpg montajı yapan yerler var. bir de şehirlerde 1 veya iki bayi sadece brc montajı yapıyor. sanırım buralar il veya bölge bayileri. buralardan aldığınız ürünler yan sanayi çıkarsa kişi veya kuruluşları dava edebilirsiniz. Haklarınızın korunması adına ve alacağınız hizmetin düzgün olması adına hangi marka olursa olsun o bölgede ki en yetkili distribütör bayiye ulaşmaya çalışın.
2013 Auris Active Skypack Multidreve S BRC-LPG
2010 Auris Comfort Extra AT. CC BRC-LPG (arkadaşıma sattım)

English Teacher

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla + RaceChip
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #4 : Mayıs 03, 2012, 10:21:24 »
Yetkili bayi ile iş yapmak daha önemli. brc firmasının kitlerini sattığı bir sürü lpg montajı yapan yerler var. bir de şehirlerde 1 veya iki bayi sadece brc montajı yapıyor. sanırım buralar il veya bölge bayileri. buralardan aldığınız ürünler yan sanayi çıkarsa kişi veya kuruluşları dava edebilirsiniz. Haklarınızın korunması adına ve alacağınız hizmetin düzgün olması adına hangi marka olursa olsun o bölgede ki en yetkili distribütör bayiye ulaşmaya çalışın.

Açıkcası benim bulunduğum şehir için bu geçerli değil sadece bir bayi brc satmıyor bütün ürünleri barındırıyor ondan dolayıdır ki seçim yapmak mecburiyetinde kalıyoruz..
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
« Yanıtla #5 : Mayıs 03, 2012, 10:29:00 »
Sıralamayı veriyorum:
1-Prins
2-Landirenzo
3-.....
4-....
.
.
15-Brc
16-Zavoli
.
.
30-Atiker
31-Bilal Usta Lpg Dönüşüm sistemleri :P :P

Not: Lütfen şu yaygın servis ağı, ucuz yedek parça muhabbetlerinden artık türk milleti olarak uzaklaşalım... İnsanlar yıllarca parçası, işçiliği ucuz diye sırf bu sebepten şahin, doğan gibi kuş serisi araçlar bağladılar evin önüne.. (hala daha öyle düşünenler yok değil tabi ki var ama en azından sayıları azaldı ;)) böyle düşünürseniz olay kalite aramaktan çıkar; ucuzluk aramaya girer. Tabi ki cebimizi düşüneceğiz hepimiz ama bu geleneksel yöntemlerle değil ya da bence öyle olmamalı :kötü: ben çok iyi hatırlıyorum: çocukluğumda araba pazarına gittiğimizde bi adam gözü kapalı şahin, doğan vs aracını aynı dakika pazarlayabiliyordu. Bizim peder daha ülkenin yol bilgisayarı, abs, hız sabitleyici, far yıkama, ısıtmalı koltuktan haberi yokken bu tarz bu özelliklere sahip bi aracı (Opel Omega) 5-6 ay pazara götürüp getirdiğini bilirim.
Daha bir malı almadan bozulması durumunda neler yapilabilir kısmını düşünmeye başlarsak hiç yerimizden kımıldamayalım  o zaman. Çünkü sokakta yürürken de başımıza saksı düşebilir :blink: :blink:

Allah aşkına olumsuzluklar düşünülerek bir işe başlanırsa o işten ne hayır gelir sorarım size :( :(
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 44000
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 03, 2012, 10:36:25 »
teskkrler arkadaslar ben orduda kalıyorm sanayıde bu ısı guzel yapan bı yer var brc taktırcam dedım zavolı daha ıyı dedı usta garantısın arkasında durur dedı zaten brc landırenzo zavolı atıker takıyo baska da yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 03, 2012, 17:41:22 »
Toyotacılar genelde BRC kullanır..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 03, 2012, 17:48:52 »
Konu bolca tartışıldı, Yakıt bölümünü inceleyin lütfen. Konuyu kilitliyorum.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler