0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
internette gezerken otohaber sitesinin 2.el karnesinde linkteki yorumu okudum hemen hemen tüm yorumlar doğru.disk aşınması ve elektrik arızası sorunu varmış ben daha elektrikle ilgili bir arızaya denk gelmedim aracım 80.000 kmde disklerde de bir problem göremedim acaba sizlerde böyle bir durum oluştumu özellikle ben 2 defa vectra kullandım elektrik arızasında vectranın eline kimse su dökemez sizler ne diyorsunuz bu konudailgili linkhttp://www.otohaber.com.tr/IkinciEl/2010/03/01/ikinci_el_karnesi_toyota_avensis
benimde disklerim aşınmış.iyi bir marka bulmamız lazım yoksa disk sorunu gündemden düşmez
Zorlu virajlarda savurma demiş. Ben çok uğraştım sert virajlarda kontrollu bir şekilde savurmayı . Maksadımda ESP nin çalışıp çalışmadığını kontrol etmekti. Hiç savrulmadı . Daha sonra birine kızıp makas attığımda sinyal sesiyle devreye girdi ve çalıştığını anladım.
Farlar dışındaki problemlere ben de katılmıyorum. Avensis'ler en sorunsuz araçlardandır bence...
ben elektrik arızası kısmına çok takıldım forumda da elektriksel bir soruna rastlamadım.
Elektrik arızası olarak bende vites ışıkları yanmıyor. Sanırım sigortası değişmesi lazım
tek kötü yanı LPG olayı, malesef,...
Mehmet Bey şu kullanım klavuzunu nasıl nerede bulacağımızı anlatsan da biz de indirsek büyük sevaba girersin