0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alinmaz, cunku zaten abd disi satilmaz.
Arkası Camaro,kasası , iç mekan ve önü İnsignia'yla aynı sanki.Güzel araba.Hele ki dizelleri çıkarsa performanslı olacağını tahmin ediyorum.
Almanyada üretilen hava soğutmalı dizel varyantı, yüksek basınçlı yakıt enjeksiyon sistemini kullanıyor ve kendi silindir hacmine sahip mevcut otomobil sınıfı içerisinde en güçlü otomobiller arasında yer alıyor. Manüel vitesli varyantı, 100 kmde 5,3 litre yakıt tüketimi değeriyle sağlamış olduğu yakıt verimliliğini, 139 g/km CO2 emisyon değeri ile bir araya getirmenin haklı gururunu yaşıyor. Motor tüm Euro-5 emisyon düzenlemelerine uygun ve motorun Dizel Partikül Filtresi (DPF), kullanım ömrü boyunca bakım gerektirmiyor.Malibunun çok portlu yakıt enjeksiyonu, çift Değişken Valf Zamanlama Sistemi (VVT) özelliklerinin yanında, benzinli motoru alüminyum motor bloğu ve silindir kafasına sahip ve performansı ve düşük bakım gereksinimi ile tanınıyor. Euro-5 emisyon sınır değerlerini karşılayan Amerikan yapımı motor manüel ve otomatik vitesli versiyonları için 100 kmde sırasıyla 7,5 litre ve 8,0 litre yakıt tüketim değerlerine sahip.
70.000 tl ' yi rahat aşar fiyatı.
Kerem abi, neden bu kadar hoşuna gitti bu araç merak ettimde.
Neden gidemez mi yahu
Yok abi yani hani ayırt edici bir özelliğimi var, yada tipimi çok hoşuna gitti diye merak ettim.