0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahadır abi tebrikler, fakat ben bu konuya şu şekilde bakmak istiyorum Avensisi en son inceleyen kişilerdenim ve kalitenin üst düzeyde olduğunu düşünüyorum, jetta iyi durumda ama Avensisle kıyaslamak bana çokda mantıklı gelmiyor, nedenleri ise ilerleyen dönemlerde çıkarılan masraflara baktığımızda Toyota firması her zaman öndedir. Bence ilk olarak Orta uzun vadeyi düşünmek gerek.Konuyu burdada görünce kopyala yapıştır yapayım dedim umarım kızmazsın abicim.
kızılır mı canım..nerdeyse her fikir alış verişinde bana yardımcı oluyorsun..çok teşekkür ederim
benim ismimde gazetede geçmişti bir zaman önce kimliğimi kaybetmiştim...
Bahadır hocam bence siz artık bu arayış olayını kapatın.Alın Avensisi bakın keyfinize.Bütün yollar avensise çıkıyor nede olsa
Bahadır bey tebrik ederim,bende 2007 yılında arkadaşın bağ evindeki hırsızları (1'i silahlı,3 kişi) yakalamış bir hırsızı bijon anahtarı ile komalık etmiştim,gazete manşet yapmıştı,hırsızlar için "ava giderken avlandılar" diye Bu arada avensise Lpg uygulaması yapıldığını bende biliyor ve çevremde de görüyorum,esasen TSI'da lpg montajı olmadığını duyuyorum,hatta FSI'larda da olmuyor randıman vermiyor diye biliyorum.Enteresan bir durum söz konusu yani.