0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O standart zaten de bende hiç uyarı verdiğini görmedim. Teb bankasını kullanıyorsan 6 aylık Eset veriyor. Denemekte fayda var.Eğer donanımın kuvvetlıyse paran varsa kaspersky i tavsiye ederim.
Kerem abi mic.esentialle ilgili bir yorum okudum testde bir virüs paketi varmış bilerek yükleniyormuş pc ye daha sonra kaç tane yakalayabildiğini test ediyorlarmış essential 394 virüsten 389 tanesini yakalamış ama hiç bir uyarı vermemesi felan beni düşündürüyor.Acaba boş bir proğram mı işe yaramıyor mu anlamadım.
Ne kullandığımı bilmiyorum.
Herkese iyi forumlarHangi virüs proğramını kullandığınızı hangi proğramı önerdiğinizi ve sebebini yazar mısınız?Ben microsoft security essentials kullanıyorum sistemi yormuyor bilgisayarı yavaşlatmıyor ama ya benim bilgisayarım çok temiz yada virüs proğramı hiç çalışmıyor anlamadım.
Programınız aktif ise çalışıyordur, bendeki MS S Essentials defalarca virüs yakaladı.
Ben iyi bir firewall'u olan bir program kullanmayı tercih ediyorum . uzun süre Mcafee kullandım , epey yakaladığı oldu ama bir kez PC nin çöktüğü de oldu. Bu programların birinin virüs dediğine diğeri demiyor , bir diğer konu virüs/malware algılarken sezgisel modül kullanan programlar , normalde virüs olmayan şeyleri de , o programın davranış şekline bakarak virüs diyor ( bu sezgisel davranışı isterseniz kapatabilirsiniz).Eğer sorunlu gözüken tek bir dosyanız varsa virustotal sitesine yükleyerek yaklaşık 40 farklı antivirüs programına test ettirin , sonuçlardaki farklılıkları göreceksiniz.Şu sıralar ücretsiz Comodo antivrüs+firewall programını kullanıyorum ama o da her şeye maraz çıkartıyor. Niyetim MCafeye dönmek lisans problemi çıkarmazsa tabiiki.
Yıllarca kaspersky kullandım çokta memnun kaldım. Pc yi biraz kasar ama onuda idare edeceksin artık. Windows 7 ile birlikte virüslerde öyle kolay kolay girememeye başladı. Şimdi sadece microsoft security essentials kullanıyorum yetiyorda.
Ömer bey, bilgisayarınızda başka virüs programı yok değil mi? eğer varsa kaldırmanız gerekiyor. Hatta süresi geçmiş ve çalışmayan dahi varsa kaldırılması gerekiyor.
şirket IT departmanı bilgisinde avast kullanıyorum...problemsiz diyebilirim...