Gönderen Konu: Hangi virüs proğramı  (Okunma sayısı 3162 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
Hangi virüs proğramı
« : Nisan 26, 2012, 16:52:28 »
Herkese iyi forumlar
Hangi virüs proğramını kullandığınızı hangi proğramı önerdiğinizi ve sebebini yazar mısınız?
Ben microsoft security essentials kullanıyorum sistemi yormuyor bilgisayarı yavaşlatmıyor ama ya benim bilgisayarım çok temiz yada virüs proğramı hiç çalışmıyor anlamadım.
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla

Toyota Club Türkiye

Hangi virüs proğramı
« : Nisan 26, 2012, 16:52:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi virüs proğramı
« Yanıtla #1 : Nisan 26, 2012, 17:14:43 »
O standart zaten de bende hiç uyarı verdiğini görmedim. Teb bankasını kullanıyorsan 6 aylık Eset veriyor. Denemekte fayda var.Eğer donanımın kuvvetlıyse paran varsa kaspersky i tavsiye ederim.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Nisan 26, 2012, 18:12:59 »
O standart zaten de bende hiç uyarı verdiğini görmedim. Teb bankasını kullanıyorsan 6 aylık Eset veriyor. Denemekte fayda var.Eğer donanımın kuvvetlıyse paran varsa kaspersky i tavsiye ederim.
Kerem abi mic.esentialle ilgili bir yorum okudum testde bir virüs paketi varmış bilerek yükleniyormuş pc ye daha sonra kaç tane yakalayabildiğini test ediyorlarmış essential 394 virüsten 389 tanesini yakalamış ama hiç bir uyarı vermemesi felan beni düşündürüyor.Acaba boş bir proğram mı işe yaramıyor mu anlamadım.
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Nisan 26, 2012, 18:32:55 »
Kerem abi mic.esentialle ilgili bir yorum okudum testde bir virüs paketi varmış bilerek yükleniyormuş pc ye daha sonra kaç tane yakalayabildiğini test ediyorlarmış essential 394 virüsten 389 tanesini yakalamış ama hiç bir uyarı vermemesi felan beni düşündürüyor.Acaba boş bir proğram mı işe yaramıyor mu anlamadım.

Ben esed kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım.. Tabi orjinal windows olduğu için güncelleştirmelerle mic. ess. de geldi. 2 virüs programı önerilmesede  esed ile aynı uyarıyı vermesi gerekmiyormu yada hamle yapması.Esed uyarı verip onay beklerken microsoft tan tık yok maşallah..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 26, 2012, 18:46:24 »
bende microsoft kullaniyorum
cok temiz  :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 26, 2012, 19:52:18 »
Ben iyi bir firewall'u olan bir program kullanmayı tercih ediyorum . uzun süre Mcafee kullandım , epey yakaladığı oldu ama bir kez PC nin çöktüğü de oldu. Bu programların birinin virüs dediğine diğeri demiyor , bir diğer konu virüs/malware algılarken sezgisel modül kullanan programlar , normalde virüs olmayan şeyleri de , o programın davranış şekline bakarak virüs diyor ( bu sezgisel davranışı isterseniz kapatabilirsiniz).

Eğer sorunlu gözüken tek bir dosyanız varsa virustotal sitesine yükleyerek yaklaşık 40 farklı antivirüs programına test ettirin , sonuçlardaki farklılıkları göreceksiniz.

Şu sıralar ücretsiz Comodo antivrüs+firewall programını kullanıyorum ama o da her şeye maraz çıkartıyor. Niyetim MCafeye dönmek lisans problemi çıkarmazsa tabiiki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 26, 2012, 20:10:55 »
Yıllarca kaspersky kullandım çokta memnun kaldım. Pc yi biraz kasar ama onuda idare edeceksin artık. Windows 7 ile birlikte virüslerde öyle kolay kolay girememeye başladı. Şimdi sadece microsoft security essentials kullanıyorum yetiyorda.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 26, 2012, 20:43:38 »
Ne kullandığımı bilmiyorum. :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Nisan 26, 2012, 20:46:21 »
Ne kullandığımı bilmiyorum. :D

Hadi canım ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 26, 2012, 20:49:06 »
şirket IT departmanı bilgisinde avast kullanıyorum...problemsiz diyebilirim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 26, 2012, 20:49:12 »
ttnet sınırsız adsl kullanıcılarına ücretsiz antivirüs programı hediye ediyor.
mcafee.

daha önce ücretsiz AVG kullanıyordum.

Lisanslı en kötü program bile, kısıtlı en iyi programdan daha iyidir.
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 26, 2012, 20:55:01 »
win 7 yükledikten sonra sağlam bir ativirüs bulayım dedim öyle araştırırken karspersky geldi baya kararsızdım yükledim 30 günlük ama memnun kalmadım diyebilirim RAM'i çok kullanan bir program 30 gün bitince avastın son versiyonunu yükledim full olarak gayet memnunum tavsiye ederim :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 26, 2012, 20:56:12 »
Herkese iyi forumlar
Hangi virüs proğramını kullandığınızı hangi proğramı önerdiğinizi ve sebebini yazar mısınız?
Ben microsoft security essentials kullanıyorum sistemi yormuyor bilgisayarı yavaşlatmıyor ama ya benim bilgisayarım çok temiz yada virüs proğramı hiç çalışmıyor anlamadım.

Programınız aktif ise çalışıyordur, bendeki MS S Essentials defalarca virüs yakaladı.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 26, 2012, 21:12:06 »
microsoft security essentials, kaspersky, avira gibi antivürüs proğramları gayet iyi proğramlardır ben şuan microsoft security essentials kullanıyorum gayet memnunum ama kafam hep kaspersky ve aviraya takılı kalıyor :) Ayrıca hiçbir anti virüs proğramı tam koruma sağlayamaz çünkü bundan yıllar önce Tamer ŞAHİN(Türkiyenin ilk hackerı) BİLL GATESin iş ortağı ile olan yazışmalarını yayımlamış bu yazışmalarda ürettikleri bütün proğramlarda yazılımlarda işletim sistemlerinde berbat açıklar bulunduğu yazılı imiş adamlar kendi sistemlerini kötülüyor kısacası böyle bir durum söz konusu iken piyasa hacker kaynıyor ve bu açıklar üzerinden çok rahat virüs yada zararlı yazılım hazırlanabiliyor bunuda ne microsoft nede antivirüs proğramınız algılamıyor sonuç olarak ya pc nizden veri çekiliyor yada çöküyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '01
  • 73 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Re: Ynt: Hangi virüs proğramı
« Yanıtla #14 : Nisan 26, 2012, 21:18:50 »
Herkese iyi forumlar

Kullandığınız gayet güzel hiç bozmaya gerek yok ,:-) bende uyarı bile veriyor arada :-)
Toyota Corolla 2001 1.6 SPC AT  (2019-.......)
Toyota Corolla 2000 1.6 XEİ SW  (2012-2019)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Nisan 26, 2012, 21:20:22 »
Programınız aktif ise çalışıyordur, bendeki MS S Essentials defalarca virüs yakaladı.
Aktif tekin abi ama ne bir kere uyarısını gördüm ne birşey yakaladığını güncelleştirmelerini felan sürekli takip ediyorum.

Ben iyi bir firewall'u olan bir program kullanmayı tercih ediyorum . uzun süre Mcafee kullandım , epey yakaladığı oldu ama bir kez PC nin çöktüğü de oldu. Bu programların birinin virüs dediğine diğeri demiyor , bir diğer konu virüs/malware algılarken sezgisel modül kullanan programlar , normalde virüs olmayan şeyleri de , o programın davranış şekline bakarak virüs diyor ( bu sezgisel davranışı isterseniz kapatabilirsiniz).

Eğer sorunlu gözüken tek bir dosyanız varsa virustotal sitesine yükleyerek yaklaşık 40 farklı antivirüs programına test ettirin , sonuçlardaki farklılıkları göreceksiniz.

Şu sıralar ücretsiz Comodo antivrüs+firewall programını kullanıyorum ama o da her şeye maraz çıkartıyor. Niyetim MCafeye dönmek lisans problemi çıkarmazsa tabiiki.
Eftal abinin dediği gibi bir proğramın görmediğini başka program virüs diye buluyor.Eminim şimdi kaldırıp başka bir proğram kursam bir çok virüs bulacaktır.

Yıllarca kaspersky kullandım çokta memnun kaldım. Pc yi biraz kasar ama onuda idare edeceksin artık. Windows 7 ile birlikte virüslerde öyle kolay kolay girememeye başladı. Şimdi sadece microsoft security essentials kullanıyorum yetiyorda.
Kaspersky'ın key sorunu yokken bende uzun zaman kullandım bilgisayarı biraz yoruyordu ama sağlam proğramdı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 26, 2012, 21:23:46 »
Ömer bey, bilgisayarınızda başka virüs programı yok değil mi? eğer varsa kaldırmanız gerekiyor. Hatta süresi geçmiş ve çalışmayan dahi varsa kaldırılması gerekiyor.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 26, 2012, 21:29:40 »
Eset nod32 yi tek geçerim.  (gerek iş gerekse evde hepsini kullandım ) Avast, Avg, Kasperski, McFee, Panda gibi programların hepsinden daha iyi bence, ücretsiz olarak ise Avira yı tavsiye ederim. Fazlada kurcalamaya gerek yok hepsinin deneme sürümü var sırayla tek tek dene kendin karar ver en iyiside bu olacaktır.

Hatta hiç ücret ödemeden deneme sürümünü indirip ilaçladıktan sonra full olarak kullanırsın. ( en güzeli) :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Nisan 26, 2012, 22:42:48 »
Ömer bey, bilgisayarınızda başka virüs programı yok değil mi? eğer varsa kaldırmanız gerekiyor. Hatta süresi geçmiş ve çalışmayan dahi varsa kaldırılması gerekiyor.
Yok Tekin abi başka virüs proğramı felan kullanmıyorum aynı anda 2 proğramı kurdum bir kere bilmiyordumda çökerttiydim pc yi vakti zamanında :)
Yorumlara bakılırsa hemen hemen herkes nod32'yi kullanıyor.Aslında bu başlığı açmamım sebebi araçtaki usb sıkıntısıydı.Arkadaşlardan yaşayan var mı bu sıkıntıyı bilmiyorum ama flashı takıyorum arabaya bazı yerlerde şarkı içersinde eski kaset çalarlarda ileri tuşuna bastıgında sanatçı hızlı hızlı söylerdi cak cuk ses çıkardı  veya çok çizilen cd'den acaip sesler çıkar atlar şarkıyı felan şu an öyle bir sıkıntım var flashı biçimlendirdim tarattırdım formatını degiştirdim ne yaptıysam düzelmedi.Acaba müziklerde virüs varda proğram mı  yakalayamadı diye düşünüyordum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Nisan 27, 2012, 08:16:08 »
şirket IT departmanı bilgisinde avast kullanıyorum...problemsiz diyebilirim...
bizde symantec kullanıyoz hiç sıkıntı cıkarmıyor.
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...