0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Altyapı TTNET in olduktan sonra smile adsl e geçmeniz birşeyi değiştirmeyecektir.
bende anlamadım bu işi her seferinde güncelliyoruz diyorlar artık nasıl bir güncellemeyse bu.ttnet'le anlaşmam bitsin smile'e geçerim büyü ihtimal (modem + D smart maxi paket veriyor)
Ben smile üyesiyim zaten bende geçmeyi düşünüyorum yani taahhüt verip.Ama kimse sevmeyeceği eşşeğin önüne ot atmaz lafı beynimi kurcalıyo.2 yıl smile a göbekten bağımlı kalma fikri beni sinirlendiriyor.Teknoloji hızla gelişiyor rekabet de hızla artıyor. Fiberoptik teknoloji hızla ilerlerken eski sistemle 2 yıl daha mecburi hizmet alma fikri kulağa kötü geliyor.Zaten her yanımız taahhüt ..Cep telefonu operatörüne 1 yılDigitürk 1 yıl (bu ay bitti allahtan)Smile 2 yıl taahhüt temmuzda bitiyor.Eyüp bey dsmart kampanyasından ziyade geçişte kullanılan bir kampanya var.6 ay bedava + 6 ay da %50 indirimli 1 yıl normal fatura ödeme gibi toplam 2 yıllık sözleşme.. bir araştırın hesaplayın belki dha uygun olur dsmarttan.
-Modeminizin ayarlarına girip hat zayıflamasının ne kadar olduğuna bakın , hızınızın iyi ve kötü olduğu zamanlarda ayrı ayrı kontrol edin.- iletişimin yoğun olduğu zamanlarda gürültü de fazla olur, bu durumlarda iletişimde hatalar olabilir. Burada yapacağınız pek bir şey yok gibi. Size gelen sinyal seviyesin , ISS arttırmadıkca Sinyal/Gürültü oranı düşük olur.- Deneyebileceğiniz bir şey var, eğer mümkünse bina girişinde telefon hattını bulup modeminizi burada takıp deneyin veya geçici müstakil bir hat çekip evde deneyin, faydasını görürseniz bina içindeki hatlarda biraz sonun var demektir , ayrı ve mümkünse blendajlı bir kablo çekip iyileşme sağlarsınız, tabii her binada bu işleri yapmak kolay olmayabilir.Gerçi sizin anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla problem kaynağı TTnet. Yoksa 2 ay normal kullanılabilen bir hat daha sonra gürültü sinyal seviyesi v.s. sebeplerden dolayı bir anda nasıl değişir sonra tekrar düzelir. Muhtemelen hızlarla dinamik olarak oynuyorlar o sırada kopmalar meydana geliyor.Gülümsemeye geçiyim derken yüzünüz daha da asılmasın , komşularınızda 8 mbitte durum nasıl en iyisi onu bir araştırın, ehven-i şer TTnet olabilir.