0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar.Ben de 100 Watt kullanmak istemiştim.servise sordum bana şu yanıtları verdiler.l-Mevcut tesisata ve rölenin kontak uçlarına aşırı yük biner ve ısınma artar.2-Far reflektörü ve plastik aksam zarar görür.3-yazın sıcaklık fazla olduğundan zarar daha fazla olur.Isınma artacağından yangın riski yüksek olur.4-Kablo kalınlıkları 100 Watt'a göre değildir.5-Akünün ömrünü azaltır.Far içi aksam zarar görür.6 Çok fazla fark edilmese de benzin sarfiyatı artar.
servise kalsak camları sonuna kadar kaldırıp öyle yolculuk yapacaz...Ama tabi sizede hak vermek lazım.
İlginiz için teşkkür ederim arkadaşlar.Zaten aracımın üzerindeki ampuller Osram 55w sadece sarı yanan modellerden.
herkese merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacakresimde gözüken ampülleri bir arkadaşımdan almıştım bunları 2003 model toyota corolla ya takabilir miyim ? H11 ne oluyor birde bunu söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
merhaba. toyota sevenler! benim bir problemim var.en uygun başlık burası diye düşündüm. 2006 model corolla verso aldım.ancak aldığım kişi xenon far taktırmış.bunu da yaptırırken mevcut orjinal lamba kablo bağlantısını oradan kaldırtmış. tekrar orjinal far lambası yapmak istiyorum. orjinal lambaya bağlanan soket ve kabloya ihtiyacım var.nereden bulabilirim.teşekkürler