0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah Camry ye, gönül isterki vergiler düşük olsada bizlerde alsak, araçtada yok yok yani.
vergiler malesef burda da yuksek tr gibi ama krediler cok uygun kismet olursa 2012 sonu arabayi degistimeyi dusunuyorum eger yeni corolla cikarsa coralla alacam yoksa bir kahramanlik yapip camrye binecem kismet bakalim
Kadir hocam, sizin orada da Japonya dizaynı kullnanılmış; eskisi Asya versiyonu (Aurion - TRD camry) versiyonu daha güzeldi ama en azından Amerikan kasa camrylerden daha hoş duruyor. Camry'ye karar vermediysen ve biraz küçükte olur diyorsan Lexus CT200H modeline'de bakabilirsin. Burada fiyatları birbirine çok yakınYeni Camry'ler biraz daha iyi, burada üç motor seçeneği var; 2.0 benzinli, 2.5 benzinli ve 2.5 hybrid. Yani vergisi eski 3500cc'lik camryden az olacak (bakınız: polyannacılık ne güzel bir oyun)
bu forumda toyota donanımsız olduğu için arıza yapmıyor diyenler var... alın size camry yıllardır amerikada arap ülkelerinde en çok satan araçların başında geliyor. tabiri caizse ağzına kadar dolu bir araç yalnız bu kasasını pek beğenmedim sanki biraz daha basitleştirmişler gibi önceki kasasına hayranım
evet tip olarak eski camryler daha guzel ama donanim olarak yenileri bir baska
Bir kaç ay öncesine kadar ben eski kasa camry kullanıyordum (gerçi benim aracım, kendi sınıfında ki en donanımlısı idi), yeni camry'ye de bakma fırsatım oldu. Bana sorarsan, kasayı hiç değiştirmeseler daha iyiydi. Ve benim kullandığım, 2006-2007 model araç, 2012'den daha donanımlıydıKarışıklık olmasın diye aşağıdaki fotoğrafı ekledim; bu yeni kasadan daha güzel duruyor
Bu kasa tr de var 2007 den sonra geldi yanılmıyorsam .. Hoşuma gidiyor valla .Avensis bile beni her türlü her açıdan tatmin ederken bundan alacağım zevki düşünmek bile istemiyorum..
Uğur bey asya versiyonu gerçekten daha güzel görünüyor aralarında donanım farkı bariz.. Birde amerika versiyonunda ayna yön tuşları yanında p// gibi bir düüğme var ne işe yarıyordu o düğme unuttum şimdi:)
valla hiç camryim olmadı bilmiyorum dikkat ettimde ayna yön tuşlarında ışık yok toyotayı anlamak mümkün değil
Avensis le çogu düğme aynı zaten ..Camlarda all auto yok 2. videoda..Sanki park sensörü kapatma gibi.. Yanlış olmasın ama kendi kendine park eden sistem de olabilir gibi..
light adjustment