0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lc den çok kendi zevkini test etmişsin sanki Sercan.. Yakışmış valla ne diyelim.
Aynen abicim.LC'ye olan sevgimi bir nebze olsun doyurmaya çalıştım.
EE hani detay hani performans hani foto başka birşey yokmu ya..bir de bunların yakıtı ne Sercan.
"Derin çukurlar" deyince gün aşırı rastlayıp gıcık olduğum bir durum aklıma geldi. Bu tarz araçlara binip şehirde bozuk asfalttan kaçan, kasiste frene basan adamları durdurup arabaları değişesim geliyor.
Yapma öyle testler sercan abi ya kendi arabandan soğucaksın ondan korkuyorum.
İlerde bütçem olursa almak istediğim bir keyif arabası..Bir arazi taşıtı bu , birde e63 amg..aile arabası
X6 vardı önümde. Plastik kasisten geçerken, neredeyse duracaktı. Tamam asfalt jipi ama o tekerleğin yanında plastik kasis nedir ya?
Abicim deri çukurlar derken normal aaraçların girdiği zaman çıktıktan sonra şeklinin değiştiği çukurlardan bahsediyorum.
Heralde o kadar para verince insan ister istemez gözü gibi bakıyo kıyamıyo ne dersiniz?
Yapıyorum valla yine olsun yine yaparım. Tövbe de Safirimden soğumam ben İnsana kendi arabası Ferrari gibi geliyor o yüzden sıkıntı yok kardeşim.
Bu araçları showroomda test etmeye kalktığında kısa mesafe test ettiriyorlar genelde kendi parkurlarında. Çıkacaksın şöyle 50 km felam yol yapcan dağ bayır o zamanda benzini sen koy derler adama valla..
Bunu kullanmak ne zevklidir .
Bu konuda harfiyen katılıyorum e 63 5.5 v8 bir turbo 600 küsür hp di en son ama tabi olmazsa c 63 amg'ye de razıyım Güzel test olmuş Sercan abi
Yapılmaz mı abi ya,deli makina. Allah kimseyi arabasından soğutmasın abi.