0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun . Allah kaza bela vermesin
Hayırlı uğurlu olsun
1)kornanın çalmaması elektriksel bir sorun olabilir(aküden olacağını zannetmiyorum)2)bendede el freni sonlarda tutuyor eğer ayarlanmsı mümkünse bende yaptırabilirim3)lpg yi biraz fazla verip garantili ve isim yapmış firmalara taktırmanızı öneririm(32litrelik depo ile bahar yaz mevsiminde ş.i.:300-330 km yol alabilirsiniz)4)ilk çaliştırmada hararet mavi,motor ısınınca söner.motor sıcakken hareket halinde kırmızı olması tehlikedir.5)ben pedala basıp direk start düğmesine basıyorum, bu durumun normal olduğunu düşünüyorum.6)zincirlidir.güzel günlerde kazasız kullanmanız dileğiyle..
HAyırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. El freni için arkadaşımın verso sunda bir ayar yapılmıştı. arkada el frenine ait bir çentik var demişti usta.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin
Suphi Bey öncelikle aracınız hayırlı olsun. Eminimki aracınızı sevecek ve memnun kalacaksınız. Arkadaşlar sorularınıza cevap vermişler ancak benim size tavsiyem aracın kitapçığını edinin ve kitapçıktaki bilgileri mutlaka okuyun. Oldukça faydalı bilgiler bulacaksınız. İstanbul Derindere'den 7.5 TL ye hesaplarına EFT yaparak temin etmiş idim. (Sipariş üzerine getiriliyor.) Sizde bulunduğunuz ildeki servislerden alabilirsiniz. Saygılar...
Suphi bey aracınız Hayırlı olsunızı güzel günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Hayırlı olsu
Suphi bey aracınız hayırlı olsun. Güzel günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim