Cümleten hayırlı kazasız belasız günler arkadaşlar dün aracı fenni muayeneye götürdüm araç 93 gl aracın egzozundan su çıkdıgını fark ettim sizce normalmi bu bildigim kadarıyla klımalı araçlarda çıkabiliyor ama bunda klımada yok nedeni ne olabilir sizce ?
Birde biz kasım ayında yanlışlıkla OGS den geçiş yapdık karayolları sitesinden bakdıgımda 75 tl 15 gün içersinde yatırdıgımızda yoksa 15 günden sonraki bir tarihde yatırdıgımız takdirde ise 95 tl bir cezası görünüyordu nereye gittiysem buradan yatıramayız dediler en son bende bırakdım peşini muayenede çıkar dedim nasılsa muayendede istediklerinden bir tanesi aracın trafik park veya OGS geçiş cezası bulunmamasını istiyorlar memur sorguladıgında aracın borcu harcı gözükmüyor ama karayollarında gözüküyor şimdi bu ceza katlanıp katlanıp gelirmi?
Biraz fazla oldu ama sorduklarım son olarakda plakanın siyah yazıları baya ciddi derecede silindigini gördüm bu plaka degişimi hakkında bilgisi olan varmı trafik şubeden degişim varmış bide bu modifiyecilerde güzel plakalar vardı onlar illegalmi bir sorun çıkartırmı bide trafikde degişsem ne kadar gider modifiyecide degişsem ne kadar gider???