0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanırım henüz forumda makyajlı kasa Avensis alan yok..Umarım kısa zamanda olur da bize detaylı resim ve bilgi verebilir..Ayrıca kaça aldılar,pazarlık falan yapılıyor mu bunları konuşuruz..Ben alamıyorum, o yüzden alan biri olunca kendim almış gibi sevineceğim..
-ESP ve Yakıt depo kapağı düğmeleri torpidonun resmen altında, oysa far yükseklik ayarı düğmesi yanında 2 ad boş yer mevcut, -Bagaj kapağı kolları hala açıkta, oysa bagaj halısı içine gömülerek kaybolabilirdi, zaten o alan kullanılmıyor,-Ön cam buz çözücü resistans hala yok,-Torku 160nm'lik 1.6 benzinli motor bu aracı götürebiliyorsa, 1.4 D-4D 205nm'lik motorda 7CVT ile çok rahat götürebilir.+Alcantara koltuk derileri çok güzel,Genel olarak görüşüm; Motor seçenekleri haricinde -Mükemmel-
Yakın bir arkadaşıma 2012 makyajlı kasa Elegant Extra aldık.. Araç donanım olarak mükemmel gerçekten.. Bej Alcantara-deri koltuk döşemesi, 17" koyu renk jantlar, Toyota touch ekranı, Arka görüş kamerası, Akıllı giriş ve çalıştırma sistemi, konsol ve kapı kollarında ahşap kaplama, arka & yan cam perdesi, Sürüşe duyarlı ön farlar ve LED gündüz farları ( kataloglarda yok yazıyor ama var.. ) Aracı hafta sonuna kadar teslim alacaz.. İzlenimlerimi tekrar paylaşırım..
sürüşe duyarlı ön far yok elegant extralar da ben birebir incedim aracı gündüz farıda yok bence satış danışmanı var diyerek geçiştirdi.
Elektrik ayarlı iki hafızalı direksiyon, Direksiyondan kumandalı vites değiştirme (7 vites), Eco-sürüş göstergesi, 11 hoparlör, Toyota touch&go navigasyon sistemi, Deri koltuk döşemesi, bir-xenon farlar ve otomatik far yükseklik ayarı, LED gündüz farları, arka park sensörü, sürüşe duyarlı ön farlar 1.6 motor seçeneğinde olmayan 2.0 premium modelinde olan özellikler.
Ya japonlar yapmış gene ya..
105 bine bende yaparım abi
Yeni Avensis 1.6 Elegant 56,900 Yeni Avensis 1.6 Elegant Extra 61,900 Yeni Avensis 2.0 Premium Multidrive S 105,000 Yeni Avensis Dizel 2.0 D-4D Premium 99,000 Elektrik ayarlı iki hafızalı direksiyon, Direksiyondan kumandalı vites değiştirme (7 vites), Eco-sürüş göstergesi, 11 hoparlör, Toyota touch&go navigasyon sistemi, Deri koltuk döşemesi, bir-xenon farlar ve otomatik far yükseklik ayarı, LED gündüz farları, arka park sensörü, sürüşe duyarlı ön farlar 1.6 motor seçeneğinde olmayan 2.0 premium modelinde olan özellikler.Elegant extranın daha fazla donanıma ihtiyacı var.
Onda japonların suçu yok Mehmet ali.. %52 nin suçu var ..Yağmur sensörü varmı,hafızalı koltuk varmı,sunroof varmı ?
105 Bin biraz çok sanki hııııı