Gönderen Konu: bagaj keçesi  (Okunma sayısı 3573 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '09
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
bagaj keçesi
« : Nisan 20, 2012, 16:01:17 »
selamlar,
2009 corolla da bagaj keçesi yok, ya en kötü arabalarda bile var ama bizimkilerde yok, ön kaput keçesi de yok,  malzemeden çalınmak diye buna deniyor herhalde, bunları nereden temin ederbiliriz?

Toyota Club Türkiye

bagaj keçesi
« : Nisan 20, 2012, 16:01:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: bagaj keçesi
« Yanıtla #1 : Nisan 20, 2012, 16:12:50 »
Servisten almayın da nerden alırsanız alın.Serviste fiyatlar çok yüksek.Motor için değilde bagaj için döşemecide kestirebilirsiniz..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • corolla d4d otomatik 2008
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 20, 2012, 16:14:48 »
bence orjinal fabrika çıkışında olur sonradan sökülmüş yada tahriş ve koptuysa çıkartmışlardır toyota çalmazzz :))  çıkmacılardan parçayı bulabilirsiniz hatta alın size tel numarası  0507-241-39-12

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 20, 2012, 16:19:07 »
selamlar,
2009 corolla da bagaj keçesi yok, ya en kötü arabalarda bile var ama bizimkilerde yok, ön kaput keçesi de yok,  malzemeden çalınmak diye buna deniyor herhalde, bunları nereden temin ederbiliriz?
97 model için böle birşey mümkün mü acaba :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 20, 2012, 22:01:37 »
orjinalinde varsa  kaput içinde vardır, her ikisi de yok, 2007 sonrası corolla kullanan arkadaşlar sizinkilerde ön kaput ve bagaj keçesi varmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 20, 2012, 22:03:52 »
orjinalinde varsa  kaput içinde vardır, her ikisi de yok, 2007 sonrası corolla kullanan arkadaşlar sizinkilerde ön kaput ve bagaj keçesi varmı?

Benim aracımda mevcut .

Edit: Benzinlilerde yok diye biliyorum benim aracım dizel ama bağajda olmaması tuhaf .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 20, 2012, 22:26:48 »
gerek yok ki koymamış adamlar demekki...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #7 : Nisan 20, 2012, 23:00:25 »
benim aracım 2008 benzinli corolla. ön kaputta keçe yok, ama arka bagajda mevcut. Serviste ön kaputta niye yok diye sorduğumda düzgün bir cevap veremiyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 20, 2012, 23:06:30 »
Ön motor bölümüne gerek yok çünkü motor aşırı sessiz dizel de bile arka bagaj da benim aracım da mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 21, 2012, 11:03:47 »
teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 21, 2012, 11:24:02 »
Ön motor bölümüne gerek yok çünkü motor aşırı sessiz dizel de bile arka bagaj da benim aracım da mevcut.

Zafer bey genel bir kanı olduğu için yazıyorum sözüm sadece size değil, Lütfen üzerinize alınmayınız ;ayrıca bu konu daha öncede çok tartışıldı zaten. ;)

Araç aşırı sessiz koymamışlardır...Ben bu mantığı anlayamıyorum...Toyotanın ürettiği Corolla haricindeki diğer benzinli kasaların (Auris,Yaris,Avensis), motorları çok mu sesli acaba onların benzinlisinde  bulunur bu keçe de corollada bulunmaz ...O zaman klima niye var camları açarız ya da, sis farı neden konulur ki farlar mevcut, cam düğme ışıkları da neymiş canım insan alışıyo nasılsa, Yol bilgisayarı mı hepimiz, hatta 50 - 60 yaşındaki babalarımız amcalarımız bile şakır şakır ingilizce biliriz zaten gerek yok gibi bir noktaya geliyor bu konu. Ayrıca geçen gün tespit ettiğim başka bir konuyu sırası gelmişken ileteyim buradan 2007-2010 arası corollalarda alt karter muhafaza kaplaması bulunurken 2011-2012 kasa makyajlı kasalarda yine maalesef bu bulunmamakta...Merak eden insin arabasına kontrol etsin...Ben bundan şunu anlıyorum Toyota sürümü iyi olan bir model ve kasada bu tarz ufak ticari hilelere başvurmakta ve ismini lekelemekten öteye geçmemektedir...Ön Keçe Servis fiyatı 3 ay önce 543 TL idi... >:( ....

Benim tespit ettiğim firmanın 2011 model 0 Km aldığım aracıma  önceki modellerinden örnekle koymak zorunda olupta çaldığı  ve şu an yaptırmaya kalksam işçiliği dahil  1500 - 2000 TL  değerinde parça ve özellik var ve ben bundan hiç memnun değilim... >:( >:( >:( 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 21, 2012, 11:30:58 »

Zafer bey genel bir kanı olduğu için yazıyorum sözüm sadece size değil, Lütfen üzerinize alınmayınız ;ayrıca bu konu daha öncede çok tartışıldı zaten. ;)

Araç aşırı sessiz koymamışlardır...Ben bu mantığı anlayamıyorum...Toyotanın ürettiği Corolla haricindeki diğer benzinli kasaların (Auris,Yaris,Avensis), motorları çok mu sesli acaba onların benzinlisinde  bulunur bu keçe de corollada bulunmaz ...O zaman klima niye var camları açarız ya da, sis farı neden konulur ki farlar mevcut gibi bir noktaya geliyor bu konu. Ayrıca geçen gün tespit ettiğim başka bir konuyu sırası gelmişken ileteyim buradan 2007-2010 arası corollalarda alt karter muhafaza kaplaması bulunurken 2011-2012 kasa makyajlı kasalarda yine maalesef bu bulunmamakta...Merak eden insin arabasına kontrol etsin...Ben bundan şunu anlıyorum Toyota sürümü iyi olan bir model ve kasada bu tarz ufak ticari hilelere başvurmakta ve ismini lekelemekten öteye geçmemektedir...Ön Keçe Servis fiyatı 3 ay önce 543 TL idi... >:(

Babamda 2006 Corolla Sedan Dizel, bende 2006 Corolla HB Benzinli var,

İki aractada on kaputun altinda kece bulunmakta.

Karter muhafaza babamin aracinda var, benim aracta yok.

Bir fikir vermesi acisindan paylasmak istedim. Benimde hissiyatim, bu arac nasil olsa satiliyor dusuncesiyle hareket ettigi Toyota'nin. Birkac sene ust uste satis liderligini kaybetmeden duzelmez sanirim bu durum. Corolla begenisinin dustugunu hissediyorum, 1.6 dizel ve cezbedici detaylara onem verilir insallah ilerleyen zamanda.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 21, 2012, 20:28:50 »
İbrahim bey size katılmamak elde değil  aynı segmente astra var ona bakıyorum, bu ve buna benzer herşey mevcut, demekki gerek duymamışlar cümlesini de anlamıyorum, bagajı kapatırken çok boş bir ses çıkıyor, buna malzemeden çalmak denir, kendim tedarik ettikten sonra ne anlamı kalıyor.
Bu arada karter koruması bizimkilerde yok, eğer alttaki plastik sürtmelerden korumak içinse...
Sonuç olarak bazı malzemeler opsiyona bırakılmaz, arabada bulunması gerekir diye düşünüyorum. iyi günler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 21, 2012, 21:43:23 »

Araç aşırı sessiz koymamışlardır...Ben bu mantığı anlayamıyorum...Toyotanın ürettiği Corolla haricindeki diğer benzinli kasaların (Auris,Yaris,Avensis), motorları çok mu sesli acaba onların benzinlisinde  bulunur bu keçe de corollada bulunmaz ...O zaman klima niye var camları açarız ya da, sis farı neden konulur ki farlar mevcut, cam düğme ışıkları da neymiş canım insan alışıyo nasılsa, Yol bilgisayarı mı hepimiz, hatta 50 - 60 yaşındaki babalarımız amcalarımız bile şakır şakır ingilizce biliriz zaten gerek yok gibi bir noktaya geliyor bu konu. Ayrıca geçen gün tespit ettiğim başka bir konuyu sırası gelmişken ileteyim buradan 2007-2010 arası corollalarda alt karter muhafaza kaplaması bulunurken 2011-2012 kasa makyajlı kasalarda yine maalesef bu bulunmamakta...Merak eden insin arabasına kontrol etsin...Ben bundan şunu anlıyorum Toyota sürümü iyi olan bir model ve kasada bu tarz ufak ticari hilelere başvurmakta ve ismini lekelemekten öteye geçmemektedir...Ön Keçe Servis fiyatı 3 ay önce 543 TL idi... >:( ....

Benim tespit ettiğim firmanın 2011 model 0 Km aldığım aracıma  önceki modellerinden örnekle koymak zorunda olupta çaldığı  ve şu an yaptırmaya kalksam işçiliği dahil  1500 - 2000 TL  değerinde parça ve özellik var ve ben bundan hiç memnun değilim... >:( >:( >:( 

Haklı olabilirsiniz ama ben ön motor bölümündeki keçenin olup olmamasından hiç rahatsız değilim. Ayrıca ne işe yaradığını da bilmiyorum ne işe yarıyor? Karter muhafaza var diye biliyorum altına baktığımda motor bölümü tamamen kapalı ama plastik olabilir bir şey diyemiyorum ama araç ilk forklifte kaldırıldığında dikkatle inceleyeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 21, 2012, 23:13:52 »
Bu çalma çırpma malesef bütün markalarda olan bir şey.
Megane II 2007 modellerde hem kaput keçesi hem de bagaj keçesi varken 2008'den itibaren çıkanlarda yoktur.
Ama megane'ın keçeleri 500 TL değil tabi ki. Arada bayağı bir uçurum varmış.  :o
Bir gün öleceğinin idrakinde olanlar, asla kalp kırmaz!