0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamlar,2009 corolla da bagaj keçesi yok, ya en kötü arabalarda bile var ama bizimkilerde yok, ön kaput keçesi de yok, malzemeden çalınmak diye buna deniyor herhalde, bunları nereden temin ederbiliriz?
orjinalinde varsa kaput içinde vardır, her ikisi de yok, 2007 sonrası corolla kullanan arkadaşlar sizinkilerde ön kaput ve bagaj keçesi varmı?
Ön motor bölümüne gerek yok çünkü motor aşırı sessiz dizel de bile arka bagaj da benim aracım da mevcut.
Zafer bey genel bir kanı olduğu için yazıyorum sözüm sadece size değil, Lütfen üzerinize alınmayınız ;ayrıca bu konu daha öncede çok tartışıldı zaten. Araç aşırı sessiz koymamışlardır...Ben bu mantığı anlayamıyorum...Toyotanın ürettiği Corolla haricindeki diğer benzinli kasaların (Auris,Yaris,Avensis), motorları çok mu sesli acaba onların benzinlisinde bulunur bu keçe de corollada bulunmaz ...O zaman klima niye var camları açarız ya da, sis farı neden konulur ki farlar mevcut gibi bir noktaya geliyor bu konu. Ayrıca geçen gün tespit ettiğim başka bir konuyu sırası gelmişken ileteyim buradan 2007-2010 arası corollalarda alt karter muhafaza kaplaması bulunurken 2011-2012 kasa makyajlı kasalarda yine maalesef bu bulunmamakta...Merak eden insin arabasına kontrol etsin...Ben bundan şunu anlıyorum Toyota sürümü iyi olan bir model ve kasada bu tarz ufak ticari hilelere başvurmakta ve ismini lekelemekten öteye geçmemektedir...Ön Keçe Servis fiyatı 3 ay önce 543 TL idi...
Zafer bey genel bir kanı olduğu için yazıyorum sözüm sadece size değil, Lütfen üzerinize alınmayınız ;ayrıca bu konu daha öncede çok tartışıldı zaten. Araç aşırı sessiz koymamışlardır...Ben bu mantığı anlayamıyorum...Toyotanın ürettiği Corolla haricindeki diğer benzinli kasaların (Auris,Yaris,Avensis), motorları çok mu sesli acaba onların benzinlisinde bulunur bu keçe de corollada bulunmaz ...O zaman klima niye var camları açarız ya da, sis farı neden konulur ki farlar mevcut, cam düğme ışıkları da neymiş canım insan alışıyo nasılsa, Yol bilgisayarı mı hepimiz, hatta 50 - 60 yaşındaki babalarımız amcalarımız bile şakır şakır ingilizce biliriz zaten gerek yok gibi bir noktaya geliyor bu konu. Ayrıca geçen gün tespit ettiğim başka bir konuyu sırası gelmişken ileteyim buradan 2007-2010 arası corollalarda alt karter muhafaza kaplaması bulunurken 2011-2012 kasa makyajlı kasalarda yine maalesef bu bulunmamakta...Merak eden insin arabasına kontrol etsin...Ben bundan şunu anlıyorum Toyota sürümü iyi olan bir model ve kasada bu tarz ufak ticari hilelere başvurmakta ve ismini lekelemekten öteye geçmemektedir...Ön Keçe Servis fiyatı 3 ay önce 543 TL idi... .... Benim tespit ettiğim firmanın 2011 model 0 Km aldığım aracıma önceki modellerinden örnekle koymak zorunda olupta çaldığı ve şu an yaptırmaya kalksam işçiliği dahil 1500 - 2000 TL değerinde parça ve özellik var ve ben bundan hiç memnun değilim...