0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline sağlık Serkan güle güle bin. Yalnız aracı lifte kaldırmışken genel bir göz kontrolü yapmıştırsın umarım. balataları ,diskleri, ön takımları felan bakmışsındır.
Serkan şanzıman yağını serviste 2 ltr koyuyorlar motor yagıda kartel ile birlikte 4,2 ltr oluyor.Gerçi şanzıman yagını doldururken ,şanzumandan dışarı taşana kadar dolduruyorlar.şanzıman yagı castrol 75/90 3ltresi dışarda 40 tl civarı.dışardan alsan maliyeti daha ucuz yapardın.
meslek ne senin kardeşim (Serkan Taşkın)
corolla hb nin baskı balatası değiştiriken gecen sene haziran castrol 3 ltr 75/80 25 tl ye almıştım.Sonra forumda 75/90 konuyor dediler bende huylandım serviste değiştirdim tekrardan.Faturada 2 lt yazıyordu ve lt 25 tl yazıyordu.. o yüzden dedim .Zaten yağı doldururken , seviyesi falan yok.Yağ tapadan dışarı çıkana kadar dolduruyorlar ..Yanlış anlama lütfen.Ben aracına zarar gelmesin diye yazdım.Bende kendim yapmak isterim.servise yaklaşılmıyor fiyatlar çok yüksek.Dışarda güvenebileceğiniz iyi birisinide bulmakta zor oluyor.iyi günlerde kullan aracını
Tuncay bey sizde kusura bakmayın ortalıkta bir yanlış anlama var sanırım benim aracım otomatik vites olduğundan 3 litre ve orijinal olmasına dikkat ettim dolayısılada 60 bin km de bir değişiyor. sanırım siz manuel araçlardan bahsediyorsunuz. Manuel şanjumanlarla alakalı bir bilgim yok açıkcası.