0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensiste yan yatma var malesef spor yayı takınca bir miktar iyileşme oldu. sonra 18 jant takıp tabanı 215'ten 235 yapınca baya fark etti artık yan yatma yok
yan yatma derken nasıl yani önden kayma var aslında sert girince önden salıyor kendini azcık vsc ile topluyor aynı virajı insigniala denedim bide oda azcık meillendi ama avensis kadar değil .
Virajlara girerken stabil bir şekilde girmiyor yana doğru kapaklanıyor araba yattıkça yatıyor düz tutmuyor
valla ben o kadar net bir şekilde hissetmedim ne yalan söyleyim dediğim gibi önden kayıyor azcık bana o kadar geldi tabi beklentiler kişilere göre değişebiliyr yinede
Kontrolden çıkacak hissine kapılmak ayrı,kontrolden çıkmak ayrı.Çok yüksek hızda son derece hatalı bir şekilde viraja girdiğimde,bismillah dediğimde emin olun yol tutuşunun müthiş olduğunu gördüm.Başka araçta olsaydım?
ae101 alçak ama yol tutuşu pek başarılı değil. babamın 94 corollası atak ama virajlarda pek güven vermiyor. ani kalkışlarda araç sağa sola atıyor kendini. ayrıca abs olmadığı için ani frenlerde nereye savrulacağı belli olmuyor. hafif olması dezavantaj galiba. ruhsatta 985 kilo yazıyor.
lastikleri 185 65 14 yapsın bir takım kyb amortisör taksın arabayı tanıyamazsın.
Abartıyorsunya da doğru düzgün araçlara binmemişsintoyotalarda yol tutuş diye bir şey yok, aslında japonlarda yok, subaruda bile yoktoyota (corolla 93) yoldaki kasilerde bile şeritten kaçıyorvectra mesala bomba gibi, resmen yapışıyo yola, BMW yi sen düşün artıkın
Denemek lazım atilla amca ama fabrika çıkışı neden böyle değil japonlar bütün testleri yaparak en ince ayrıntısına kadar inceleyip üretmiyorlarmı bu araçları?
Abartıyorsunya da doğru düzgün araçlara binmemişsintoyotalarda yol tutuş diye bir şey yok
bence burdaki durum, araba üretirken hitap edilen kesim ve idoolojiyle alakalı. Yıllardır süre gelen bir alışkanlık, kimse japon araçlarından yol tutmasını beklemiyor. Hatta 2000li yıllardan önceki dönem araçları incelersek, japonlar tamamen araçlara kullanabildikleri minimum aksesuar ve parça kullanırlar, ve bu şekilde, zaten sorunsuz olmalarıyla birlikte, arıza ihtimalini iyice aşağı çekiyorlar. Hem bu şekilde ağırlıktan kazanarak, zaten verimli olan motorlarının performans aktarımını daha fazla güçlendiriyorlar. Fiyat politikasında da yakalanan olağanüstü handikap göz ardı edilemez. tabi 2000li yılların başlarından sonra bu durum oldukça değişti ve bence japonlarda gittikçe avrupalılaşıyor. Son yıllarda satışa sunulan araçlardan benim gözlemlediğim bu. Atilla beyin görüşüne de tamamen katılıyorum.