Gönderen Konu: Taziyeye gitti göbek attırdı  (Okunma sayısı 780 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Taziyeye gitti göbek attırdı
« : Nisan 16, 2012, 16:10:48 »

Vatandaş oynadı Şahin alkış tuttu

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Erzurum’da 5 TEDAŞ işçisinin öldüğü gölette incelemelerde bulunduktan sonra Pasinler’e gitti. Şahin, kendisini gördüğü için sevindiğini belirten bir vatandaşa, “Nereden bileyim sevindiğini, hadi bir takla at, ya da oyna da göreyim” dedi

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Erzurum Aşkale’de, deniz bisikletiyle onarıma giden 5 TEDAŞ görevlisine mezar olan buzlu gölette inceleme yaptı. Aşkale Kaymakamı Asalet Karabulut işçilerin 2 yerden göle girme çalışmalarına görevlilerin izin vermediğini, son geldikleri noktada deniz bisikletiyle göldeki buzu kırarak ilerlemeye çalıştıklarını anlattı. Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış da deniz bisikletinin kendilerine ait havuzda kullanıldığını ve işçiler tarafından gölete getirildiğini söyledi.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16.04.2012 Aydınlık gazetesinden alıntıdır.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

vah zavallı halkım benim adamı işte böyle oynatırlar  >:(

Toyota Club Türkiye

Taziyeye gitti göbek attırdı
« : Nisan 16, 2012, 16:10:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Taziyeye gitti göbek attırdı
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2012, 16:11:57 »
Şaka değil gerçek, ağlasakmı gülsekmi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2012, 16:13:46 »
Ben de haberlerde izledim.... Yönetici vasfı taşımak kolay değil üslubunu iyi kullanması gerekirdi.... Talihsiz bir yaklaşım olmuş....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2012, 16:16:14 »
Mehmet, ciğerim bu politikaya giriyor. Günlük hayatımız etkileyecek herhangi bir açıklama olmadığı için izninle kilitliyorum. Ama Hande Hn.'a katılıyorum, bu konumdaki insanların daha dikkatli olmaları gerekir.
Folgsamkeit macht frei...