0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birgün bu plastik parçalar elinizde kalacak demedi demeyin güzel çalışma gördükçe öğreniyoruz. bu aralar avensisçilerin bir derdi var ama anlayamadım. arabaları söküp dağıtmaya başladınız
aynı sorun bendede var ben sadece arka tarafa parmağımı sokup o tarafı kaldırabildim o taraftaki sürgü sistemi alakalı değil yaptığınız vites kutusunun o taraftaki dişli sürgü sistemini çıkartmam gerekicek.. kapak kapanıp kitli kalmıyor ama ben pek cesaret edemiyorum bu tür işlemlere
Güzel paylaşım ellerine sağlık arkadaşım ... test ettik onayladık artık o aradaki kapak kapalı duruyor
Eşofmanda güzelmiş
Tolga buluşmada detayları konuşalım, double teyp takacaktım ama çerçeve rengi sırıtıyordu.Bende orayı nasıl sökerim diyordum Teyibi sökmeyi öğrendim alt kısımı gördüm sadece klima kaldı onuda bir şekilde çözerim artık.
Ben koltuk ısıtmayı bağlamayı unuttum Onu takarken bir göz atayım herangi bir zorluğu yoktur heralde. Double teyp konusunda kararlımısın?
Klimaya bakınca msj atarsın birde bu sayfaya foto ekledinmi dadından yenmez. Double teyp olayında niye öyle dedin anlamadım ? Cihazı modelini felan hepsini araştırdım çerçevesini ayarladım yaza doğru açarım bir başlık bir terslik olmazsa. Direksiyon kumandası olayını araştırıyorum.
Forumda bir kaç arkadaşta var. Muadili ayarında .Aslında dash board uyumlusu var ama çok açayip fiyat çekiyorlar.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-toyota-corolla-avensis-dvd-gps-tv-cam-anten-kargo-58046826/detayBurda 1600 tl ..Ben 600 teyp+60 tl çerçeve+(300 tl kafalık monitörü isteğe bağlı)+150 tl işçilik= 810 tl kafalık monitörsüz işçilik çok kolay aslında..Kafalık monitörü olayı kasıyor..Şıklığı bozmamak için zaten aynı renk boya olsun istiyorum teyp klima ve vites bölümü Şu senin koltuk ısıtma soketlerini buluşmada taksak..
becerebilirmiyim bilmiyorum