Gönderen Konu: Blok Muafiyet Kanunu  (Okunma sayısı 1916 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Akaryakıt ve hayat pahalılığını kınıyorum...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Blok Muafiyet Kanunu
« : Nisan 15, 2012, 23:39:43 »
http://www.pilotgarage.com/index.php?pg=pratik_icerik&pratik_id=3

Yukarıda ki linkte , daha önce bu konuda bir bilen var mı diye sormuş idim, araçlarımızı yetkili servislerin dışında periyodik bakımlarımızı da yaptırabileceğimizi anlatmış ve ilgili kanuna da yer vermişler. Bu durumda araçlarımızın bu tarz, yetki belgesini, almış olan yerlerde periyodik bakımlarını yaptırmalı mıyız? Gölcük-Kocaeli'nde böyle bir yer var ve ben aracımın 10000 bakımını burada yaptırmayı düşünüyorum, gerçi burası Türkiye, mutlaka bir sorunla karşılaşacağım ama olsun Yetkili Servis tekelciliğine son... Yorum ve fikirlerinizi bekliyorum... Sağlıcakla kalın...
2011 Toyota Avensis Elegant Extra

Toyota Club Türkiye

Blok Muafiyet Kanunu
« : Nisan 15, 2012, 23:39:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Blok Muafiyet Kanunu
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2012, 08:17:00 »
Ufuk Bey, Avrupa Birliği ile açılan müzakere başlıklarından bir olan rekabet çerçevesinde çıkan bir kanun idi bu. Fakat biliyorsunuz, önemli olan yasa çıkarmak değil, o yasayı uygulamaktır. Otomotiv, maalesef hala çok dağınık bir sektör. Galerileri bile şehir dışına taşımakta zorlanıyoruz. Denetimsiz bir sürü iş yeri var. Bu şartlar altında bu yasanın hakkıyla uygulanabilmesi için henüz gerekli şartların oluştuğunu sanmıyorum.
Folgsamkeit macht frei...