0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ubuntu ve ya benzer linux türevi kullanan linux kullanıcılarının yaşayacağı en büyük sıkıntı oyunlarda yaşanır.Ya da iş için kullanmanız gereken özel bir program vardır ve bunun linux türevlerinde desteği olup olmadığına bakmanız gerekir.Çünkü oyunlar ve özel amaçlı programlar genelde Windows sistemler için yazılmaktadır.Oyun oynamıyorum derseniz linux türevi işletim sistemleri günlük ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılamaktadır.Ben size Ubuntu yerine Linux Mint öneririm.
İs sistem yeterliliklerine kaldıktan sonra sanal makinada çalışmayan windowsun kendisinde de çalışmayacak ya da kasacaktır.Ben normal şartlar altında ki durum için "linuxta çalıştırılamaz "ibaresine karsı yazdım zaten yukarda ki iletiyi. Sistem özelliklerine bakmamıştım bile
herkese yorumları için teşekkürleraslında oyunla pek işim yok win7'den de memnun sayılırım ama sonuçta windows işte arada kasma yapıyortek istediğim şıkır şıkır işleyen bir pc kullanmak,sonuç olarak şuraya varıyorum;ubuntuyu indirip kenarda bekletiyorum format çekmem gereken ilk durumda da kurup deniyorum herkese teşekkürler
formata gerek kalmadan aynı anda seçime bağlı olarak kullanabiliyorsam hemen denerim,bende macera olacağı düşüncesindeyim ama yinede denemeye değer