0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 2008 corolla MMT arabama yeni BRC sistemi taktım önce 37,5 sonra 20 lt otogaz aldım yani toplam 57,5 lt gaz aldım sizce şehir içi,şehir dışı ve her ikisi kaç km yaparım,teorik olarak aracım karışık 7.5 lt benzin yakar buda 9 lt LPG eder 57.5/9 :630 km yapmalıyım pratikte sizin değerleriniz nedir?siz mutlaka test etmişsinizdir, ustama az yada çok yakıyor diye sorabileyim , paylaşırsanız sevinirim,ismail
Serkan bey tüketiminiz çok iyi bence, ben daha o verilere ulaşamadım,BRC için bir şeyler eklemek isterim,araç boşta çalışırken enjektörlerden ses gelmekte bu ses Tartarini'de yok ama tartarini kullanmadığım için başka bir özelliğinden avantaj veya dezavantajından söz edemembirde daha önce sözünü ettiğim led gösterge sorunu var,depoda kaç litre kaldığını led göstergeden anlamak imkansız,son olarak düzyol,hafif rampada LPG ile performans kaybı yok,ancak yokuş çıkarken birde arabada 3-4 kişiyseniz maalesef performans kaybı hissedilir derecede olmakta,özellikle Toyota kullanan arkadaşlara ön bilgi olması amacıyla tecrubelerimi yazmaya devam edeceğim
2005 corolla sedan sol ş.içi 9,3 lt.lpg ş.dışı 13 lt.lpg
şehir içi 2005 corolla 8.5 lt.lpg