Gönderen Konu: 2007 model 1.4 D-4D Corolla Elegant Tiptronik viteste hangi donanımlar mevcut?  (Okunma sayısı 2522 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar,
2007 model 1.4 D-4D Corolla Elegant tiptronic araçlarla ilgileniyorum.
Gerek sahibinden.com'da ve gerekse diğer araba satış sitelerinde yazılan donanım seviyeleri birbirinden farklı.
Kimisi ASR ve EBD olduğunu söylüyor, kimisi ABS'den başka bir şey olmadığını söylüyor.
Yukarıda adı geçen aracın donanım seviyeleri hakkında bilgilendirebilirseniz veya bilgi alabileceğim bir link vs. verebilirseniz memnun olacağım.
Forumda epeyce araştırma yaptım ama beni tatmin edecek bilgiye ulaşamadım.
Şimdiden teşekkürler...
Bir gün öleceğinin idrakinde olanlar, asla kalp kırmaz!

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Toyotanın sitesinden bakın.Donanım olarak 2011 lerin 2007 lerden bir farkı yok.Sadece kasa makyajlandı.Ön farlar arka stoplar ,far yıkama içerde direksiyon simidi..Motor olarak hafif değşişiklik var.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Toyotanın sitesinden bakın.Donanım olarak 2011 lerin 2007 lerden bir farkı yok.Sadece kasa makyajlandı.Ön farlar arka stoplar ,far yıkama içerde direksiyon simidi..Motor olarak hafif değşişiklik var.

Teşekkür ederim. Donanım olarak aynıdır diyorsunuz yani.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • corolla d4d otomatik 2008
  • 1 kere teşekkür edildi
bencede aynı sadece makyajlı olarak dikkat çekiyor o kadar motor dahi aynı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
bencede aynı sadece makyajlı olarak dikkat çekiyor o kadar motor dahi aynı

Teşekkür ederim Ali Bey.
Sizin aracınız elegant mı?
2007 ile 2008 arasında donanımsal farklar daha azdır.
Sizin aracınızda ABS dışında hangi güvenlik özellikleri var?
EBD, ASR vb. Sanırım Toyota'da bunların adı da değişiyor ama ben bunları tabi ki bilmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
mustafa bey siteden bakarsanız görürsünüz ayrıntılı olarak.aklıma gelenler EBD ile desteklenmiş ABS fren sistemi         
Fren destek sistemi (Brake assist).Araç denge kontrol sistemi (VSC)
Elektronik çekiş kontrol sistemi (Traction control).
2007 ile2011 arasında donanım olarak fark yok.Sadece tipini az değiştirdiler.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
merhabalar,
en büyük fark motor ve vites grubu ile ilgili. 2009 öncesi 5 vites ve 195 tork, 2009 sonrası 6 vites 205 tork olarak çıktı. 2011 de sadece iç donanım da blue tooth far yıkma TRC(patinaj kontrol), VSC(kayma kontrol) eklendi. benim arabam 2010 model elgance dizel çok memnunum. Triptronik viteste de çok sorun yaşamadım. triptronik in enbüyük masrafı debriyaj baskı balata sı diğer manuellere göre biraz daha pahalı yani 200 tl filan fark var. ama konforuna değer. yaklaşık 120-125.000 km de değişiyor. oldukça ekonomik spor kullanmaz iseniz, ben yeni istanbula gidip döndüm 142 kr yaktı km de. hemde 1400 km lik bu mesafenin 300 km si istanbul trafığı olmak üzere. bizim modellerde 2011 sonuna kadar turbo arızası sonucu yağ eksiltme sorunu oldu ama onuda fabrika çok hasasiyetle üzerinde durarak önce turboyu değiştirdi sonra vakum pompasını değiştirdi sorun çözüldü. sonuç olarak şunu söyleyebilirim, toyota araçları ki amiral gemisi corolla dır, ilk yatırımı yüksek, yedek parçası pahalı(ama araba siz haşarı kullanmaz iseniz parça istemiyor, kolay kolay arızalanmıyor), bakımları fazla olmayan ama 2 elde hiç kaybetmeyen bir araçtır. ben kızıma da yaris aradım çok zor buldum. 1.0 2006 model 18,300 m de buldum. 20.650 tl ye aldım. o da çok ekonomik. toyotayı bu sitede bayağı iyi niyetle eleştiriyorlar ama bu tamamen markadan beklenen algılama ile ilgili olduğunu düşünüyorum. aslında herkes memnun olduğu için 2 el bulunmuyor. pişman olmazsınız. umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz.
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Sayın Mehmet İsmail CARAN, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
Böyle mesajlar okudukça bu mmt şanzımana karşı içim ısınıyor.
İnşallah hırpalanmamış bir mmt şanzımanlı dizel bulabilirim...