0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sıfır araç alıp dünya parası veriyorsunuz,gidip servis parasını esirgiyorsunuz,bu mantığı anlamakta güçlük çekiyorum.
arkadaşlar malum daha önce hiç sıfır araba almadım. şimdiki arabam yeni 10.000 km.sini doldurdu ve ilk bakıma gitmesi gerekiyor. ama çevreden toyota servis masraflarının yüksek olduğunu işitiyorum. kısaca ilk bakıma ne kadar param gider. bugünlerde servise gitmiş veya bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. tabi korkunun ecele faydası yok mecburen gideceğiz. selamlar, saygılar...
Fehmi bey aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.. 10bin km bakımı sizi korkutacak kadar çok yüksek olmaz.. toyotalarda 40bin ve 80bin km bakımları ağır bakımlardır, bu iki bakım biraz masraflı olur.. sıfır araba almışsınız, bakımlara yetkili servise gidin bence.. selamlar
Can hocammerhaba genelleme yapmak istemem ama zaten insanların büyük bir çoğunluğu sıfır km araç aldıklarında aracın garantisi bozulmasın diye yetkili servise gidiyor mecburiyetten.. selamlar
10 binde birşey yok, benim aracın 40 bin bakımı yaklaştı ben düşünüyüm artık
ben zaten 39 000 e geldimi satıcam kurtulucam