0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hangi fitil cam fitilimi
Siz ne fitili zannettiniz? Ne lalesi ? sorusu gibi olmuş
2001 vectra elegancelerde orjinaldir çünkü akü kutup başını çıkarıp taktığınızda sistem devre dışı kalıyordu. ve kendiniz camları sırayla kapatıp 10 daniye beklediğinizde sistem yeniden programlanıyordu. yanlış bilmiyorsam orjinal olmasa programlayamazsın. neden dersen avensisin aküyü değiştirdiğimizde, camları tek sefer bastığımda tamamen kapanmıyordu. ancak düğmeye basılı tutarsam tamamen açılıp kapanıyordu. vectradan aklımda kaldığı için tüm camları açtım sırayla camları kapatıp 10 sn basılı tuttugumda düzelmişti.
Bülent bey;Yazdıklarımı dikkatli okumanızı rica ederim,"kışın soğuklarda donma sorunundan dolayı tavsiye edilmiyor" yazmışım, katılmıyorsanız;1. katılmıyorum,2. tavsiye ediliyor,3. ben tavsiye diyorum diyebilirsiniz, "çok saçma" ifadesi yakışıksız ve uygun olmayan bir uslup.Uslubunuzu ve iletinizi düzeltmenizi rica ederim.
arkadasım ıletımde duzeltılecek bırsey yok ben sızın şahsınıza bırsey soylemedım aractakı sacmalıktan bahsettımsızcede sacma degılmı opel -vw-bmw vs.. bu ozellıgı 2000 model aracına bıle koymuşken toyotada 2012 modelınde bıle olmaması sızcede garıp degılmıyanı butun fırmalar bunun zararlı oldugunu dusunmemış sadece toyotamı dusunmuş bu sadece kendımızı avutma yontemı.bende avensıs kullanıyorum arabamı nıye kotuleyımkı ama gercek buhem fıkırlerımı herkez gıbı dıle getırebılırımkatılıyorum -katılmıyorum gıbı uslup kullanmak zorundada degılımsonucta burası paylasım ve fıkır alışverısı ıcın acılmış bir forumyanı sız soyluyeceksınız baskaları evet yada hayırmı dıyecek kımse acıklama yapmıyacak mantıgı yani
Bülent bey;Üslubunuzu değiştirmenizi rica etmemin sebebi; önceki iletiniz de yazmış olduğunuz "çok saçma" ifadenizin yazdıklarıma söylenmiş olarak algılanmasındandır. Bir sonraki iletiniz ile şahsıma bir şey söylemediğinizi yazmak yerine,iletinizi neye "çok saçma" dediğinizi yanlış/farklı anlamalara sebep olmayacak şekilde düzeltmeniz, yazdıklarınızın ve üslubunuzun doğru anlaşılmasını sağlayacaktır.
farklı bırseyden bahsedıyorsunuzorjınal oldugunu bılıyorum ama sız kapıları kılıtleyınce camlar kapanıyor demışsınızkumandaya basılı tutunca kapanıyor orjınalınde bılıyorsunuz
Çetin Bey,Benim forumda gördüğüm garip bir durum var. Birisine birşey söylediğinizde nezaket çerçevesinde dahi söyleseniz , yaptığı yalnışlığı düzeltmek yerine , yalnışını savunma yolunu seçiyor. Biz burada kimseye ahlak öğretmeye çalışmıyoruz ama birisi bana yaptığım bir hatayı hatırlatsa , kusura bakmayın kardeşim derimki; bu medeni bir kimsenin sergilemesi gereken davranıştır diye düşünüyorum . Bu otobüste birinin ayağına bastığınızda özür dilemek gibidir. Kimseyi rahatsız etmek istememişsinizdir ama neticede birisini rahatsız etmişsinizdir. Bu durumda yapılması gereken benim anlayışıma göre meseleyi uzatmadan verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın dedikten sonra eğer yaptığınız şeyin savunulacak bir tarafı varsa , karşı tarafa bunu izah etmektirki , bu durum insanları rahatsız etmez aksine mutlu eder . Daha sonrada o kişi derki ben meselenin bu yanını düşünememiştim. Ama sadece kendi tavrımızı savunmakla sadece rahatsızlığı derinleştirmiş oluruz.Bu yazdıklarımdan rahatsız olan arkadaş varsa peşinen özür diliyorum.