Gönderen Konu: ayna yön kumanda düğme ışığı  (Okunma sayısı 7409 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: ayna yön kumanda düğme ışığı
« Yanıtla #40 : Nisan 17, 2012, 03:06:58 »
hangi fitil cam fitilimi :)
oo muhabbet baya bi ilerlemiş burda cam fitili de sıkıntı :P
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 17, 2012, 03:06:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Grafik Tasarımcı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 28 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 17, 2012, 05:25:17 »
2011 Toyota Auris     1.4 D4-D Comfort Plus                      http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43857.0
2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant Executive Otm.                http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37978.0
1999 Toyota Corolla  1.6 Luna                                           http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42078.0         Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #42 : Nisan 17, 2012, 23:13:54 »
hangi fitil cam fitilimi :)

Siz ne fitili zannettiniz?  :)   Ne lalesi ?  sorusu gibi olmuş :)
Kanaat-i acizanemce deme.
Kanaatin varsa,aciz değilsin.

2005 HONDA ACCORD 2.4 EXECUTIVE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 17, 2012, 23:19:59 »
Siz ne fitili zannettiniz?  :)   Ne lalesi ?  sorusu gibi olmuş :)

arkadaş fitil sıkıntılı iş yazınca aklıma kötü kötü şeyler geldi abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Araç: Avensis
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 18, 2012, 13:42:14 »
2001 vectra elegancelerde orjinaldir çünkü akü kutup başını çıkarıp taktığınızda sistem devre dışı kalıyordu. ve kendiniz camları sırayla kapatıp 10 daniye beklediğinizde sistem yeniden programlanıyordu. yanlış bilmiyorsam orjinal olmasa programlayamazsın. neden dersen avensisin aküyü değiştirdiğimizde, camları tek sefer bastığımda  tamamen kapanmıyordu. ancak düğmeye basılı tutarsam tamamen açılıp kapanıyordu. vectradan aklımda kaldığı için tüm camları açtım sırayla camları kapatıp 10 sn basılı tuttugumda düzelmişti.
farklı bırseyden bahsedıyorsunuz
orjınal oldugunu bılıyorum ama sız kapıları kılıtleyınce camlar kapanıyor demışsınız
kumandaya basılı tutunca kapanıyor orjınalınde bılıyorsunuz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #45 : Nisan 18, 2012, 13:46:10 »
Bülent bey;
Yazdıklarımı dikkatli okumanızı rica ederim,
"kışın soğuklarda donma sorunundan dolayı tavsiye edilmiyor" yazmışım, katılmıyorsanız;
1. katılmıyorum,
2. tavsiye ediliyor,
3. ben tavsiye diyorum diyebilirsiniz, "çok saçma" ifadesi yakışıksız ve uygun olmayan bir uslup.

Uslubunuzu ve iletinizi düzeltmenizi rica ederim.
arkadasım ıletımde duzeltılecek bırsey yok ben sızın şahsınıza bırsey soylemedım
aractakı sacmalıktan bahsettım
sızcede sacma degılmı opel -vw-bmw vs.. bu ozellıgı 2000 model aracına bıle koymuşken toyotada 2012 modelınde bıle olmaması sızcede garıp degılmı
yanı butun fırmalar bunun zararlı oldugunu dusunmemış sadece toyotamı dusunmuş bu sadece kendımızı avutma yontemı.bende avensıs kullanıyorum arabamı nıye kotuleyımkı ama gercek bu
hem fıkırlerımı herkez gıbı dıle getırebılırım
katılıyorum -katılmıyorum gıbı uslup kullanmak zorundada degılım
sonucta burası paylasım ve fıkır alışverısı ıcın acılmış bi forum
yanı sız soyluyeceksınız baskaları evet yada hayırmı dıyecek
kımse acıklama yapmıyacak mantıgı yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Kan Grubu: B+
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Nisan 19, 2012, 01:38:46 »
arkadasım ıletımde duzeltılecek bırsey yok ben sızın şahsınıza bırsey soylemedım
aractakı sacmalıktan bahsettım
sızcede sacma degılmı opel -vw-bmw vs.. bu ozellıgı 2000 model aracına bıle koymuşken toyotada 2012 modelınde bıle olmaması sızcede garıp degılmı
yanı butun fırmalar bunun zararlı oldugunu dusunmemış sadece toyotamı dusunmuş bu sadece kendımızı avutma yontemı.bende avensıs kullanıyorum arabamı nıye kotuleyımkı ama gercek bu
hem fıkırlerımı herkez gıbı dıle getırebılırım
katılıyorum -katılmıyorum gıbı uslup kullanmak zorundada degılım
sonucta burası paylasım ve fıkır alışverısı ıcın acılmış bir forum
yanı sız soyluyeceksınız baskaları evet yada hayırmı dıyecek
kımse acıklama yapmıyacak mantıgı yani

Bülent bey;
Üslubunuzu değiştirmenizi rica etmemin sebebi; önceki iletiniz de yazmış olduğunuz "çok saçma"  ifadenizin yazdıklarıma söylenmiş olarak algılanmasındandır.

Bir sonraki iletiniz ile şahsıma bir şey söylemediğinizi yazmak yerine,
iletinizi neye "çok saçma" dediğinizi yanlış/farklı anlamalara sebep olmayacak şekilde düzeltmeniz, yazdıklarınızın ve üslubunuzun doğru anlaşılmasını sağlayacaktır.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #47 : Nisan 19, 2012, 19:09:10 »
Bülent bey;
Üslubunuzu değiştirmenizi rica etmemin sebebi; önceki iletiniz de yazmış olduğunuz "çok saçma"  ifadenizin yazdıklarıma söylenmiş olarak algılanmasındandır.

Bir sonraki iletiniz ile şahsıma bir şey söylemediğinizi yazmak yerine,
iletinizi neye "çok saçma" dediğinizi yanlış/farklı anlamalara sebep olmayacak şekilde düzeltmeniz, yazdıklarınızın ve üslubunuzun doğru anlaşılmasını sağlayacaktır.

Çetin Bey,

Benim forumda gördüğüm garip bir durum var. Birisine birşey söylediğinizde nezaket çerçevesinde dahi söyleseniz , yaptığı yalnışlığı düzeltmek yerine , yalnışını savunma yolunu seçiyor.

Biz burada kimseye ahlak öğretmeye çalışmıyoruz ama birisi bana yaptığım bir hatayı hatırlatsa , kusura bakmayın kardeşim derimki;  bu medeni bir kimsenin sergilemesi gereken davranıştır diye düşünüyorum . Bu otobüste birinin ayağına bastığınızda özür dilemek gibidir. Kimseyi rahatsız etmek istememişsinizdir ama neticede birisini rahatsız etmişsinizdir. Bu durumda yapılması gereken benim anlayışıma göre meseleyi uzatmadan verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın dedikten sonra eğer yaptığınız şeyin savunulacak bir tarafı varsa , karşı tarafa bunu izah etmektirki , bu durum insanları rahatsız etmez aksine mutlu eder .

Daha sonrada o kişi derki ben meselenin bu yanını düşünememiştim. Ama sadece kendi tavrımızı savunmakla sadece rahatsızlığı derinleştirmiş oluruz.

Bu yazdıklarımdan rahatsız olan arkadaş varsa peşinen özür diliyorum.  :)
Kanaat-i acizanemce deme.
Kanaatin varsa,aciz değilsin.

2005 HONDA ACCORD 2.4 EXECUTIVE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Nisan 19, 2012, 20:26:29 »
farklı bırseyden bahsedıyorsunuz
orjınal oldugunu bılıyorum ama sız kapıları kılıtleyınce camlar kapanıyor demışsınız
kumandaya basılı tutunca kapanıyor orjınalınde bılıyorsunuz
yanlış yok... opel vectranın 2001 model 1.6 elegance modelinde,  kapılar kumandadan kilitlenince camlar otomatik olarak kalkıyor ve orjinaldir..... isterseniz video çekeyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Kan Grubu: B+
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Nisan 21, 2012, 10:57:35 »
Çetin Bey,

Benim forumda gördüğüm garip bir durum var. Birisine birşey söylediğinizde nezaket çerçevesinde dahi söyleseniz , yaptığı yalnışlığı düzeltmek yerine , yalnışını savunma yolunu seçiyor.

Biz burada kimseye ahlak öğretmeye çalışmıyoruz ama birisi bana yaptığım bir hatayı hatırlatsa , kusura bakmayın kardeşim derimki;  bu medeni bir kimsenin sergilemesi gereken davranıştır diye düşünüyorum . Bu otobüste birinin ayağına bastığınızda özür dilemek gibidir. Kimseyi rahatsız etmek istememişsinizdir ama neticede birisini rahatsız etmişsinizdir. Bu durumda yapılması gereken benim anlayışıma göre meseleyi uzatmadan verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın dedikten sonra eğer yaptığınız şeyin savunulacak bir tarafı varsa , karşı tarafa bunu izah etmektirki , bu durum insanları rahatsız etmez aksine mutlu eder .

Daha sonrada o kişi derki ben meselenin bu yanını düşünememiştim. Ama sadece kendi tavrımızı savunmakla sadece rahatsızlığı derinleştirmiş oluruz.

Bu yazdıklarımdan rahatsız olan arkadaş varsa peşinen özür diliyorum.  :)

Alperen bey; öncelikle sizi alkışlıyorum  :alkis: +1

Yazdıklarınıza hak vermemek elde değil.
Kişisel gelişimi tamamlamışlık, yetişkinlik, olgunluk örneğinizde yazdığınız davranış şeklini gerektirir.
Örneğinizdeki gibi davranışlar insanları küçük düşürmez aksine yüceltir.

Sonuç olarak: "Her insan kendisine yakışan şekilde davranır, hak ettiği muameleyi görür"
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #50 : Nisan 21, 2012, 18:29:15 »
Hatalı bi durum varsa tabikide ozur dılemesınıde bılırız kımseylede laf dalaşı yapıpta mahalle agzıyla konuşacak degılım ...
ama ben dogal olarak aractakı aksaklıklardan bahsettım kımsenın şahsına kotu birsey soylemedım soylememde
4 yıldır bu foruma uyeyım sımdıye kadar kımseyıde kırmadım kotu bi kelımede yazmadım
tamam kardeşım hatalısın dersenızda eyvallah
hatam varsa herkezden özur dılıyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Nisan 21, 2012, 20:05:03 »
 Msj'larda şahsa laf göremedim bende toyota'nın saçmalığından bahsedilmiş ufak tefek yanlış anlaşılmalar olmuş belli ki. Kırıp üzülmeye değmez... Bu donma olayı tuşla kapatılan arabaların da başına gelebilir ben kapatırım bi bakarım yarın hava buz gibi olmuş donmuş yine aynı şekilde beklenir açılmasını.. Bu arada geçen bi araçta gördüm zannedersem yeni i30'du cam açma kapama düğmesi 3 modda çalışıyor hem tuşla açabiliyorsun hem kumanda ile hemde tekrar tuş ile kumandadan açıp kapatmayı iptal edebiliyorsun, (Auto-on-off) bence süper bi özellik çok hoşuma gitti...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...