0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hazır başlık varken bende bir soru eklemek istiyorum kusura bakmazsanız bugun çok dur kalk yaptım trafikte bir ara bir ses dikkatimi çekti ilk kalkış esnasında sanki motordan bir uğultu geliyor vuu diye sonra geçti acaba debriyaj plakası ısındı diyemi öyle yaptı
Mehmeycim, bir sorun yok kuruntu yapıyorsun. O normal bir ses bence bende de oluyor Turbo sesi motor tork vs vs
yok ya sercan ilk defa duydum bugun yarım debriyajken sanki bir sürtünme sesi başlıyor ardında uğultu geliyor.
Aracınız benzinli mi dizel mi? Aynı aracı yaklaşık 18 aydır kullanıyorum hiç bahsettiğiniz bir sorun yaşamadım. Yakıtınız pis ise yapabilir veya debriyajdan diyeceğim ama araç yeni. En kısa sürede servise gidip danışın.
Umarım bir sorun yoktur ama bence aracı 1 e çektiğinizde, gaz veriyormusunuz eğer vermiyorsanız aracın titremesi normal, hafifde gaz vermek gerekiyor.
herkese merhaba toyotacı arkadaşlar. istanbulda oturuyorum işim gereği trafik çok sıkışık oldugunda mecburen araç 1 e düştüğünde ve durup kalkış yapmam gerektiğinde aracım titreme yapıyor hem de epeyce bu durum beni rahatsız ediyor aracım 2011 corolla elegant sizce sorun neden kaynaklanıyo sizin aracınızda da böyle bir sorun var mı??
gaz veriyorum zaten sorun gaz verirken oluyo gazı verıyorum ama tekleyerek ilerliyo