0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Keşke olmasaydı.Ama bir şeye sevindim.Mahmut genç ve sağlıklısın bunu öğrenmiş oldum.
genç ve yakışıklı arkadaşlarım ne ruhsatta ne plakada hiç bir yerde engelli ibaresi geçmiyor o ilk sahibinden kaynaklanıyor ve eğer ödenmemişse beni bağlarmı ?
Mahmut kusura bakma dalgınlığıma ver.. Mesajına yorum yapamayacağım tek diyeceğim şey.. keşke
aracı almadan trafiğe sordum hiç bir sıkıntı yoktu ama maliyede bir karışıklık yada ödenmeyen bir cergi var ama ödenmeden aracın satılmış olması garip
hayır satış yapılamaz
Abi sana bir soru soracam kredisi bitmemiş bir aracın başka birine devri mümkün mü ? Sadece evet veya hayır deyin yeter .
krediyi bankada kapatıp hemen rehini kaldırmazsanız satış mümkün değil.sabah krediyi kapatıp ertesi sabah satarsınız.
arkadaşlar gene ben ) aracı bu gün tarafik polisi bir arkadaşla görüştüm ve araştırdık herhangi bri olumsuz kötü birşeye rastlamadık ama birinci sahibinin tel numarasını bulamadık adresi var adı soyadı o kadar birde tc si var buna nasıl ulaşırım sizce Saygılar ....
Ali abi geçmiş olsun herhangi bir olumsuzluk olmadığına sevindim ilk sahibinin adresi ve tc si varsa telefonunu türk telekomdan bir şekilde temin edebilirsiniz .
Ali Bey,bence siz ayvayı yedinizNasıl aldınız engelli aracını yavw
arkadaşlar normal değerinde aldım hatta takas yaptım ve ben 5. sahibiyim aracın ve benden önceki arkadaş 3 kez 6 aylık vergi borcunu zamanında ödemiş bir sorun çıkmamış ve bana vergi sairesinden söylenen ödemiş tir yoksa satış yapılamaz ama o ödediğine ait evrak elimize ulaşmamış dedi ve araştırmak için beni ve benden önceki sahiplerini araştırıyolar evrakta ve emniyette haciz yada vs sorun görünmüyor kemal bey eğer siz sattığınız arabanın size ait olmayan borcunu ödediyseniz o sizin sorununuz benim bir arkadaşada aynı cezadan geldi geri iade ederek satış sözleşmesinin fotokobisini gönderek işi çözdü ve cezayı ödemedi.ilk sahibini araştırıyorum kim öğrenip irtibat kuracağım bakalım neymiş..