Selam arkadaşlar.
Çok uzun süredir burada bir çok paylaşımda bulunduk. Bir çok arkadaşın sorunlarını hallettik. Hatta şu anda kişisel problem yaşayan arkadaşlarında bir çoğuna yardımımız olmuştur eminimki. Buraya üye olmayanların bile bu paylaşımlardan yararlandığını biliyorum. Bazen teknik bir konuda detaya girerek ve sayfalarca tartışmış ve konunun herkes için anlaşılır hale gelmesini sağlamışızdır.
Hiç unutmam, yeni üye olmuş ve çok değerli bir arkadaşımız otomatik cam konusunda sıkıntı yaşamaktaydı ve sayfalarca cevap almıştı. Modül değişmekten cam motoruna kadar. Cam kaldırma kilit düğmesinin kapalı olduğu açığa çıkınca çok gülmüştük.
Uzun lafın kısası, Toyota Club Türkiye'de benim için çok değerli insanlar ile tanıştım. Onlarla bir ömür boyu görüşmek arzum. Diğer yandan günümüzdeki çizgi ile benimki artık örtüşmediğinden daha fazla burada kalmak istemiyorum. Tabi komik isteklerim olmayacak, hesabımı silin, şudur, budur diye. Zaten istesem bunu yapardım ama çizgime uymaz. Tüm derlemeler, makaleler, paylaşmlar faydalı olabilmek içindi ve bu işin onurlu, insanca tarafı onların kalması. Kimin ne zaman işine yarayacağı belli olmaz.
Siz sağ ben selamet ve onurlu, dürüst yaşamlar dileği ile...