Gönderen Konu: Selam.  (Okunma sayısı 995 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Selam.
« : Nisan 12, 2012, 08:49:34 »
 Selam arkadaşlar.
Çok uzun süredir burada bir çok paylaşımda bulunduk. Bir çok arkadaşın sorunlarını hallettik. Hatta şu anda kişisel problem yaşayan arkadaşlarında bir çoğuna yardımımız olmuştur eminimki. Buraya üye olmayanların bile  bu paylaşımlardan yararlandığını biliyorum. Bazen teknik bir konuda detaya girerek ve sayfalarca tartışmış ve konunun herkes için anlaşılır hale gelmesini sağlamışızdır.
 Hiç unutmam, yeni üye olmuş ve çok değerli bir arkadaşımız otomatik cam konusunda sıkıntı yaşamaktaydı ve sayfalarca cevap almıştı. Modül değişmekten cam motoruna kadar. Cam kaldırma kilit düğmesinin kapalı olduğu açığa çıkınca çok gülmüştük.

Uzun lafın kısası, Toyota Club Türkiye'de benim için çok değerli insanlar ile tanıştım. Onlarla bir ömür boyu görüşmek arzum. Diğer yandan günümüzdeki çizgi ile benimki artık örtüşmediğinden daha fazla burada kalmak istemiyorum. Tabi komik isteklerim olmayacak, hesabımı silin, şudur, budur diye. Zaten istesem bunu yapardım ama çizgime uymaz. Tüm derlemeler, makaleler, paylaşmlar faydalı olabilmek içindi ve bu işin onurlu, insanca tarafı onların kalması. Kimin ne zaman işine yarayacağı belli olmaz.
 Siz sağ ben selamet ve onurlu, dürüst yaşamlar dileği ile...

Toyota Club Türkiye

Selam.
« : Nisan 12, 2012, 08:49:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Selam.
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2012, 08:50:35 »
 Konuyu kilitliyorum bu arada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2012, 08:59:20 »
Bugün 12 Nisan. 38 yaşındasın. 3+8=11 yapar. 12-11=1 yapar. Yani 1 Nisan. Ben de Hakan bu 1 Nisan şakasını ne zaman yapacak diyordum :lol: Devlet Bahçeli bile kıskanır seni :lol: İliksiz seni :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2012, 09:22:25 »
Şaka değil mi yoksa :(
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2012, 10:08:33 »
Matematik denklemin çok güzel ve doğru Reis.Hakan 1 nisan şakası yapıyor.Zira avrupada eskinde yılbaşı 1 nisanda kutlanırdı.Arapların kullanmakta olduğu takvim miladi tavime göre yaklaşık 15 gün geriden gelir.Dolayısı ile henuz 1 nisan gelmedi :))))))))
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2012, 11:02:49 »
Şu mesaja yazacak yorum bulamadım, böyle bir düşünce senin için kabul edilemez Hakan'cım.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"