Gönderen Konu: park sensörü taksam mı??  (Okunma sayısı 1811 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '01
  • 73 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
park sensörü taksam mı??
« : Nisan 11, 2012, 22:57:48 »
Arkadaşlar 2000 Corolla sw aracım var park sensörü takmayi düşünüyorum ama aklımda iki soru var birincisi ekranını torpidoda nereye koysam biraz torpido hastalığım vardır yani kıyısına köşesine birşey takmak orjinali bozmak istemem ama park sensöru de epey iş görüyor yani? Ikinci sorum ise tampondaki kabloları nasıl içeriye aktarabilirim??
Toyota Corolla 2001 1.6 SPC AT  (2019-.......)
Toyota Corolla 2000 1.6 XEİ SW  (2012-2019)

Toyota Club Türkiye

park sensörü taksam mı??
« : Nisan 11, 2012, 22:57:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
Ynt: park sensörü taksam mı??
« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2012, 23:05:51 »
sol tarafa  köşeye. Zaten işini iyi yapan kabloları oraya buraya sıkıştırarak sanki orijinalinde o ekran varmış gibi montajlıyorlar. Aracınızın bi yerine birşey olmuyor merak etmeyin :)
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2012, 23:32:16 »
Arkadaşlar 2000 Corolla sw aracım var park sensörü takmayi düşünüyorum ama aklımda iki soru var birincisi ekranını torpidoda nereye koysam biraz torpido hastalığım vardır yani kıyısına köşesine birşey takmak orjinali bozmak istemem ama park sensöru de epey iş görüyor yani? Ikinci sorum ise tampondaki kabloları nasıl içeriye aktarabilirim??

bir yanda torpido hastalığınız diğer yanda muhteşem ötüşleriyle sıfıra sıfır yanaştıran park sensörü... sol alt köşenin haricindeki hastalığınızın nüksetmesine neden olabilir... kablolar stop lambalarının iç tarafına tamponun içinden altdan koyularak  gizlenebilir...  taktırdığınıza memnun olacaksınız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '01
  • 73 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2012, 00:10:46 »
Ebay'dan alıp kendim takacagım :-) güzel işe yarıyor bencede bazen dalgın oluyor insan çok yanaşıyoranlamadan sürtüyor hem arabaya bi hava katar :-)
Toyota Corolla 2001 1.6 SPC AT  (2019-.......)
Toyota Corolla 2000 1.6 XEİ SW  (2012-2019)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2012, 12:37:42 »
Ana kutuyu bagaja koyarsınız kabloları bagajın içinden koltuk kenarından sıkıştırarak içeri alırsınıziçeridende kapınn altlarındaki çıtaların altından gizleyerek torpidoya kadar getirebilirsiniz.Ben camın üst kısmından gizleyerek dikiz aynasına kadar getirdim ve dikiz aynasının alt kısmına yapıştırdım güzel oldu tavsiye ederim .
Aracınızda LPG varsa varsa lpg kablolarının olduğu deikten içeriye rahatça aktarabilirsiniz  :)
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2012, 12:44:46 »
E12 Corolla'larin (2002-2007) orjinal park sensorleri ekransiz, sadece sesli uyari var, gayet kullanisli. Babamin sedan Corolla'sini bir Mini One'in ciktigi yere zor ser parketmemi saglamisti.

Koyulacak ekran bence goruntuyu bozacaktir. Hele ki AE101 icin...
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 13, 2012, 10:32:44 »
sordugunuz sorular işe başlamadan çözülmez :) bence önce alın zaten kablolar yerini bulur merak etmeyin :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 13, 2012, 11:26:40 »
sordugunuz sorular işe başlamadan çözülmez :) bence önce alın zaten kablolar yerini bulur merak etmeyin :)

katılıyorum ve bence park sensörü her aracın olmazsa olmazı haline gelmeli, hele ki İstanbul'da yaşayan biri için.Bence mutlaka taktırın.
tevazu erdemdir...