Gönderen Konu: nokia'dan 41 MP'lik telefon  (Okunma sayısı 1039 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
nokia'dan 41 MP'lik telefon
« : Nisan 11, 2012, 21:20:14 »
İspanya'nın Barcelona kentinde gerçekleştirilen Dünya Mobil Teknolojiler Kongresi'nde günün sürprizi Nokia'dan geldi. Nokia, 41 megapiksellik bir kameraya sahip yeni cep telefonunu tanıttı.

Son dönemde özellikle, akıllı telefon piyasasının genişlemesiyle Pazar payı düşen Nokia, yeniden atağa geçmek için kolları sıvadı. Nokia, İspanya'da başlayan Dünya Mobil Teknolojiler Kongresi'nde güne damgasını vuran ürününün tanıtımını yaptı. 41 megapiksellik kamera çözünürlüğü ile rakiplerine açık ara fark atan Pureview 808 adlı model, kullanıcıların çektikleri fotoğrafları sosyal medyada kolaylıkla paylaşmalarını sağlayan bir dosya sıkıştırma sistemine de sahip. Nokia 808 Pureview aynı zamanda, full HD 1080p video kaydetme ve oynatma, CD kalitesinde ses kaydı ve ses sistemlerini de birlikte sunuyor.

Telefonu inceleyen basın mensupları ve birçok uzman ise, yeni ürünü hantal yapısı, ağırlığı ve kullanılan Symbian Belle işletim sistemi nedeniyle de eleştirdiler.

http://www.stargazete.com/startek/nokia-dan-41-mp-kamerali-telefon-haber-429141.htm
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Toyota Club Türkiye

nokia'dan 41 MP'lik telefon
« : Nisan 11, 2012, 21:20:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: nokia'dan 41 MP'lik telefon
« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2012, 21:24:31 »
Nokia, işletim sistemi konusundaki kafa karışıklığına son veremezse daha çok kan kaybedecek gibi.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2012, 21:27:42 »
aynen haklısın Hakkı abi ya şu sistem olayınıda bi becerebilseler çok daha iyi olacak
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 11, 2012, 21:30:20 »
Nokia, işletim sistemi konusundaki kafa karışıklığına son veremezse daha çok kan kaybedecek gibi.

Hakkı abi katılıyorum

http://www.chip.com.tr/konu/en-cok-satan-cep-o-oldu_33035.html

Bir de bugün Microsoft office güncellemesi geldi.İlginç oda....
http://www.chip.com.tr/konu/ms-office-farkli-sulara-girdi_33038.html