0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar bende lastik alcam corolla 2006 için zonguldakta yaşıyorum ve yollar maalesef mıchelin almayı dusunuyıdum ama yumuşak lastik ve bu kadar kötü zemin için ne dersiniz
Ben Erzurum Oltuda ikamet ediyorum ve Oltu-Erzurum-Bİngöl-Elazığ-Malatya yolunu sık sık kullanıyorum. Özellikle Oltu-Erzurum-Bingöl yolu vasat denilebilecek bir yol. her yer köstebek yuvası gibi bende de Michelin var ve gayet memnunum hiç bir sıkıntıda yaşamadım ne balon yapma nede başka bir sorun olmadı.
Çok sert düşüşlerde balon yapabiliyor..Bizim arkadaşta oldu ama onun jant da yamuldu...
Jantın yamulacağı kadar sert bir düşüş yaşandığında sağlam kalacak lastikte yoktur heralde
Merhaba, Yılda bir defa bile olsa toprak yola giriyorsanız mıchelın tavsiye etmiyorum. Çünkü teker bir kere bile patinaj yapsa lastikten parçalar kopuyor. Bu lastik sadece asvalt düzgün yollar için üretilmiş bence. Hafta sonu 4 prelli p6 aldım tanesi 140 tl. Sessiz ve güzel bir lastik tavsiye ederim. 195 60 15
Nihat bey size katılmıyorum. Erzurum/ÇAT-Bingöl/KARLIOVA yolunu bilenler bilir geçtiğimiz yaz 60 km kadar yol yapımı vardı ve yolun tamamına yakını stabilize yoldu bendeki lastikler michelin benden önce kaç bin binildi bilmiyorum ama ben 15bin kmdir biniyorum lastik ömrünü yeni tamamladı. Ön lastiklerde bariz aşınmalar vardı fakat arkadaki lastiklerde aşınma yoktu.
Merhaba arkadaşlar aracımda bulunan lastikler ömrünü tamamlamış durumda ve bugün internette araştırırken 100 lira indirimli bir site buldum(Eğer reklam olmayacaksa paylaşabilirim). Benim aracımda şuan üzerinde olan lastiklerin tanesi normalde 160 TL ama indirimle birlikte tanesi 135 liraya denk geliyor. Lastiklerim Michelin Energy Saver 185 65 14 86T sizce lastiğin fiyatı ve kullanımı nasıldır? Ben 15bin kmdir kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama sizlerede danışmak istedim.