0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hiç birşey yapmamıştım.İşten gelince ailecenek yola çıktık.Önce 140TLlik LPG + 50 TL Benzin aldım. İkiside tam takır kuru bakırdı kredi kartı extresi bittigi için sorun yok.Oradanda Kuzuluk İhlas kaplıca evleri hafta sonu buradayım.Yarında Toyota'm ile Kuzuluk'tan Mudurnu, Sünnet gölü, Çubukçu gölleri oradanda belki Göynük'e giderim.
Ahmet hocam , o gittiğin yerde bizim devre mülk var satalım size Gerçi üstüne para bile verebilirz
Valla etrafında bir tur attım birisi kapı vs çarpmışmı diye birde kapı kolunu çektim ne durumda diye
Aracın km den belli zaten
Kislik lastikleri aldim
Hayirli olsun abi
Bugün sol ön lastikten vuv vuv sesini çözmeye çalıştım söktüm taktım sonra stepneyle yer değiştirdim fark yok yine ses yine ses muhtemelen sol ön takımda birşeyler var umarım korkutucu birşey yoktur...Jantın iç tarafında bir misafirimiz vardı Diskler inanılmaz derecede parlaktı ilk defa böyle gördüm kendi disklerimi şaşırdım açıkçası.
Arabanin hava akisini engelleyen bir sorun olabilirmi? Cunku bizimkinde motor koruma plastigi var ya altta o ciktiginda oyle ses geliyordu.
Yok hayır değil plastikler duruyor sol ön takımla alakalı vuv vuv vuv ses yapıyor yakında götürürüm ustaya bakalım ne çıkacak