0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğa için bal okudum.Balcılar bitirdi beni.
Farkındalık yaratmak da kendince bir yarar değil midir peki Doğa hepimiz, aldığımız nefes aynı, soluduğumuz hava aynı. Yurdumuzun farklı köşelerinden farklı insanları ortak bir proje altında toplama çabası aslında mevcut durumun ne kadar ciddi olduğunun bir göstergesidir en nihayetinde.
Elbette, farkındalık oluşturmak, konuya dikkat çekmek çok faydalıdır. Buradan bir yere varmaları, oluşturdukları farkındalıkları bir yere götürmeleri benim istediğim. Sormak istediğim bu idi, farkındalık 1. aşama, 2 aşaması da TEMA örneği gibi mi? yoksa sadece farkındalık seviyesinde kalacaksa bu güzel kampanyanın boşa gitmesine üzülürüm (çünkü pek çok insan farkında olacak, bir kaç gün sonra unutacak, hiç bir şey yapmadan günlük hayatlarına geri dönecekler maalesef).
Cetin Bey, ilk cumlede gectigi uzere; Doga İcin Cal, bir agaclar.net projesidir.Detayli bilgi bulabileceginiz bir link veriyorum;http://www.agaclar.net/?id=amaclarimiz
Kıyamet koptuğunu görsek, elimizdeki yeşili dikmemiz gerek. Paylaşım için teşekkürler.