0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yağız bey.Tekrar ben.Bir şey daha dikkatimi çekti.Bir arkadaşımın toyota corolla 2010 modelinde.ön bölümde yuvarlak 2 adet paneller dışa doğru çıkmış ibrelerin ortasından çıkan dijital göstergeler auriste yok sanırım.? Bunu çok sevimiştim ve alırken bu detayı sormayı unutmuşum
Ceyhun bey, ben de geçen ay bir auris aldım. 1.4 d4d comfort extra. Alırken sordum dijital göstergeleri fakat 2012 modellerle birlikte dijital göstergeler üretilmiyormuş, bunun yerine çelik jant eklemişler araca. Sadece aldığım bayiye değil, birçok şehirdeki bayileri arayıp teyit ettim, hepsi aynı beyanda bulundu. Asıl sorunuza gelirsek, araçta yol bilgisayarı gösterge panelinde soldaki düğmeye (devir saatinin içindeki) basarak saatin yanında çıktığını göreceksin. Bir kez basarsan dış sıcaklığı gösteren termometrenin yerinde anlık yakıt tüketiminin, iki kez basarsan ortalamanın vs vs çıktığını göreceksindir. Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin..
Aracımla seviyeli bir dostluğumuz var.
Arkadaşlar bir soru daha.Şoför koltugu yanındaki cam açma kapama düğmelerinde ışık çok sönük gibi geldi bana.Işıklandırma yok gibi.Yada ben görmedim
Ferdi bey merhabalar.Teşekkür ederim hiçbirimize kaza ve bela vermesin inşallah.Araç 250 km buldu bu sabah itibariyle.Gün geçtikçe arabanın oturaklılığı dahada belli oluyor.Uzun yolda sanırım dahada belli olur herşey.?