0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi ben 6 yıl istanbulda okul okudum edirneyi özledim ama istanbul benim için çok farklı onsuz yapamam gibi geliyor memlekete döndüğümde istanbulu özlüyorum belkide kim bilir kız arakdaşım istanbulda olduğu içindir ama gerçekten çok alıştım buraya ailem edirnede olmasa hiç gitmem gibi geliyor oraya
Belki forumun bir yerlerinde Gebze'li olduğumdan bahsetmişimdir..Gebzeyi bilenler bilir,çok karışık bir yerdir..Memleketin her yerinden adam vardır..Ama kime sorsanız 'Gebzeliyim..' der Ben de Gebzeliyim ama gerçekten Gebzenin nadir yerlilerindenim..Evlendikten sonra hanım köylü olup Mersin'e yerleştim..Mersin de çok güzel bir şehir ama insan kendi memleketi bir ayrı seviyor..Bazen facebook'daki Gebzeliler grubuna bakıyorum da dertleniyorum..Sanırım memleket hasreti çekenler vardır benim gibi..
Dert ettiğin şeye bak Bahadır hocam: hesaplasan 1000km yapmaz. Ya benim gibi dünyanın öbür ucunda olsan
Dert ettiğin şeye bak Bahadır hocam: hesaplasan 1000km yapmaz. Ya benim gibi dünyanın öbür ucunda olsan :)
diger ucunda da ben varim
Bahadır, bir yolunu bul en kısa zamanda batıya transfer ol
Yapma ya hemşo bende 5 senedir izmirdeyim ama edirne benim içim apayrı daha doğrusu keşan ara ara gidiyorum gerçi ben 2 ayda bir kesin hafta sonu için olsa bile giderim arkdaşlarımı esnafımı ailemi özlüyorum izmirdeyken keşanı keşandaykende izmiri özlüyorum arada kaldım heralde güzel bir iş bulsam belki keşanı pek aramam senin umarım işlerin yerindedir ben bu gidişle baba ocağına geri dönücem gibi duruyor.sağlıcakla kal.
Bahadır hocam, özlem güzel bir duygu ama hasret gidermek ondan da güzel bir duygu umarım bu taraflara geldiğinizde görüşmüşte oluruz. Gebzeli o kadar çok arkadaşımız varki neredeyse forumun çoğunluğu diyebilirim.