Toplam Oy Verenler: 26
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sanki azcık megane coupe yi andırıyo
o p c Tuşu ne anlama geliyor acep?
bir tane lazım bunlardan necati abime.
jantları ilginç, lastikleri biraz büyük mü yoksa bana mı öyle geldi, ben pek anlamam bu işlerden çünkü rengi de çarpıcıymış.
O tuşun benzeri benim aracımda SPORT olarak var.Şu an sıfır GTC'lerdede aynı.OPEL, 2006 'dan beri IDS+ denilen bir teknoloji kullanılıyor ama bunu opsiyonel olarak ve sıfırında 3.500 ile aracına göre 6.000 arası fark alarak uyguluyor bu teknoloji ileSağladıkları:Dinamik titreşim azaltma: Daha sert ve yola yakın his için süsp. alçaltımasıSportif hızlanma: Daha keskin bir hızlanma ( gaz tepkimesinde müthiş değişiklik)Sportif direksiyon hakimiyeti: Daha sert ve duyarlı direksiyon Sportif aktarma: Devir/dakika daha keyifli ses için artırılmıştırbu yukarıda yazanların hikaye olduğunu filan düşünmeyin gerçekten mükemmel işe yarıyor.gaz tepkimesi inanılmaz oluyor ve elektronik süspansiyon oldğundan virajlarda bunu hissediyorsunuz...Ankaraya gelme şansınız olursa beraber test sürüşüne çıkabiliriz Bu arada bu teknoloji yeni kasalarda ismi flex-ride olarak sunuldu yeni kasalarda ve bu tuşa basınca ( opc'lerde opc, gtc'lerde sport tuşuna) içerdeki aydınlatmanın gösterge kısmı ve bir kısmının rengi değişiyor ve daha keskin bir renk alıyor oyun oynuyor gibi oluyorsunuz bir anda ambians değişiyor ve flex ride ile üç farklı sürüş modu olmuş oldu sport(opc)-tour-normal...bizimkilerde sadece sport ve normal var...
nasip be kardeşim ama parası bence araca göre biraz fazla olmuş...4çeker filan olsaymış bence satılırdı ama bu rakamlarda bana bile pek mantıklı gelmedi açıkcası yalnız görüntüsü ve donanımı gerçekten muhteşem...Üniversiteyi kazanınca daha iyilerine binersin inşallah
OPC'lerin bir tek jantı hoşuma gitmiyor.Geriye kalanında sıkıntı yok
+1. Öyle bir jant kullanmışlar ki, vakti zamanında kamuoyunda Tigra için oluşan algının benzerinin oluşma ihtimali bile var
oyuncak gibi birşey olmuş bu...Ama sevdim...
Abi Dururken de fotoğraftan gördüklerim kadarıyla pek bir şeye benzemiyor ama hareket halinde ki görünümü biraz daha güzel.