0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı uğurlu olsun bende yaptırmayı ciddi ciddi düşünüyorum artık denizlide brc servisleride umarım bu kadar özenli ve ince çalışıyorlardır benim iki sorum olacak birincisi bagajı normal kullanabiliyormuyuz hani üstüne bagajın kendi keçesini koyup üzeride bagaj havuzu koyabilirmiyim ve herhangi bir çıkıntı falan kalıyormu yükselti falan? birde sizden hani direk bir fiyat istememekle biraber yaklaşık ne kadar bir ücrete mal oluyor? şimdiden teşekkürler.
BRC iyidir..Hiç sorun çıkartmaz..Hayırlı olsun..
hayırlı uğurlu olsun şu zamanda benzinli araca binmek zor zanaat en doğru seçim güle güle kullanın
Hayırlı olsun Emek abicim, süper bir iş çıkarmışsın Allah kaza bela vermesin..
hayırlı olsun, güle güle kullanınaraca uygun kablo seti kullanılmış sanırım, kesme birçme yapılmadı demişsiniz ama ortalardaki 2 fotoğrafta kabloya ek yapıldığı görülüyor, bu ne kablosu ve neden ekleme yapılmış acaba?
Gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş montajı da fotoğraf çekimleri de:) lpg vazgeçilmez oluyor insan ısınınca lpgye..Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin..Bol tasarruflu günler..
tesekkur ederim cevabınız için biliyorum hani fiyatı söylemeniz hoş olmaz o yüzden sizin ödediğinizi değil genel olarak ort ne kadar gibi bir fiyatı var çünkü hiç bir fiyat bilgim yok demek istedim.
ben cevap vereyim : 1500 civarında dolanıyor BRC'nin fiyatları...
Hayırlı olsun abicim. Ben de ısrar ediyorum lpg için ama ikna edemiyorum babamı Bu haliyle de öğrencilik zor geçiyo Mert daha da büyümüş göründü gözüme
Hayırlı olsun bol tasarruflu km ler dileğiyle
hayırlı uğurlu olsun abi, hem marka hem bayi olarak güzel bir tercih yapmışsın bence...ayna tuşlarının oradaki kapak da adeta LPG için boş bırakılmış bizim araçta da öyle durmuştu