Gönderen Konu: Auris almak istiyorum lütfen yardım  (Okunma sayısı 25645 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Auris almak istiyorum lütfen yardım
« : Nisan 08, 2012, 02:10:52 »
selam arkadaslar 2011 nissan qasgai araç sahibiyim fakat biraz paraya ihtiyaçtan satıp auris almak istiyorum  bu araç hakkında çok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.öncelikle 2008 2010 arası bakıyorum
sorularım
1.elegant ile comfort ekstra arasındaki farklar nedir?
2.genelde piyasada yarı otomatikler var  hangisini tavsiye edersiniz yarı otomatikler sıkıntılımı?tam otomatikler hangi senelerde?yarı otomatiklerde kalkış destegi varmı?
3. 124hp ve 132hp motorlar var bunlar hangi yıl aralıklarında motorlar hakkında biraz bilginiz varmı?
4.orta konsoldaki tıkırtılardan bahsedilmiş bu genelde herkeste varmı?
5.6 ileri hangi motor ve hangi yıllarda?
6.2008 2009 elegantlarda vsc(esp) varmı?
Arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden çok sagolun gerçekten bilgilerinize çok ihtiyacım var kafam karma karışık oldu servislerin bile dogru düzgün bilgisi yok auris hakkında ayrıntılı bilgiler verirseniz çok memnun  olurum artıları eksileri tavsiyeleriniz sizce bu araç alınırmı?klasik hastalıgı varmı?vs.. benim gibi alacak arkadaşlarada guzel bir yol gostermiş olursunuz saygılar.

Toyota Club Türkiye

Auris almak istiyorum lütfen yardım
« : Nisan 08, 2012, 02:10:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris almak istiyorum lütfen yardım
« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2012, 02:19:08 »
1)Elegant en donanımlısıdır comfort en düzüdür aralarındakiş farka gelince dijital klima vsc trc benzinlilerde start stop çelik jant farkı oluyor bildiğim kadarıyla ...
2)Aurisin dizel yarı otomatiklerinin sıkıntılı olduğunu duydum tam otomatik dizel seçeneği henüz yok kalkış desteğide yok
3)132 hp ler 2010 dan sonra yeni kasalarda
4)bilgim yok
5)6 ileri olanlar makyajlı kasa olanlardır 2010-....
6)bilgim yok

Aurise gelince gerçekten alınacak bir araç çok hoşuma gidiyor.Benden bu kadar Auris kullanan forumdaşlar size daha detaylı bilgi verecektir :)
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2012, 02:29:48 »
sagol ramazan:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2012, 02:53:43 »
bir auris kullanıcısı olarak ramazanın söylediklerine katılıyorum 1-2 ek bilgide benden

1)elegant en donanımlısıdır benzınlılerde. dizellerde comfort plus en donanımlısıdır aralarında fark comfort plusta start stop ve ıc kararan dikiz aynası yoktur

2) yarı otomatıkler otomatıge aldıgınızda sıkıntı yaratabiliyor ama ben elle değiştirim dersenız sıkıntı yok bıde yokus desteği yarı otomatıkte yok ben düz vıtes önerırım

3)132 hp 6 ileri makyajsız kasaların sonlarında ve makyajlı kasada mevcut 2010-2012 arası

4) ben 2008 auris kullanıyorum 9 aydır sahıbıyım hiç tıkırtı duymadım makyajlı kasalarda o sorun rastlanıyor genelde

5)2010 sonu makyajsız  2011-2012 makyajlı modellerde 6 ileri var

6) var

Valla şöyle söyleyim acayıp keyifli bir araç bende dizeli var yakıtı ortalama 5.6 lt  uzun süre binmek için almıştım ama askerlık durumum olduğu için aurisimi satıyorum ilgilenırsenız özelden mesaj atabılırsınız forumdakı arkadaşlarım aracı az çok tanıyor çok titizimdir araç konusunda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-cok-temiz-orginal-ceki-demirli-ve-aksesuarli-auris-79292197/detay/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2012, 03:04:37 »
2009 hazirandan sonra çıkan aurisler 6 ileridir, benzinliler 132 beygir valvematic motor, tam otomatikler 124 beygir dual vvtidir.  2009un sonuna dogru tam otomatikler çıktı, makyajsız kasadada mevcut. Dizellerin hiç biri tam oto degil m/m dir. Tıkırtılar konsolda mevcut izole işlemi ile baya azalıyor. Sormak istediklerini sorabilirsin. 2009 hazirandan ekime kadar satılan comfort extralar hemen hemen eleganta yakın.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2012, 03:06:05 »
2009 hazirandan sonra çıkan aurisler 6 ileridir, benzinliler 132 beygir valvematic motor, tam otomatikler 124 beygir dual vvtidir.  2009un sonuna dogru tam otomatikler çıktı, makyajsız kasadada mevcut. Dizellerin hiç biri tam oto degil m/m dir. Tıkırtılar konsolda mevcut izole işlemi ile baya azalıyor. Sormak istediklerini sorabilirsin. 2009 hazirandan ekime kadar satılan comfort extralar hemen hemen eleganta yakın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 08, 2012, 13:02:51 »
Arkadaşlar gerekli bilgileri vermişler teşekkürler onlara, ek olarak bende şahsi görüşümü bildirmek istiyorum bence 2.el alacaksanız elegant almanıızı tavsiye ederim. Çünkü arada çok fiyat farkı olacağını sanmıyorum.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2012, 17:25:27 »
makyajsız kasalarda yarı otomatikten uzak durun derim yenisinde değişiklikler olmuş bende şu anda yarı otomatik kullanıyorum yenilenen versiyonunu ama eskileri baya can sıktı sanırım
Audi A3 Sedan 1.6 TDi Ambiente

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • KralFerdi
  • Kan Grubu: 0-
  • 12 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 08, 2012, 17:32:29 »
selam arkadaslar 2011 nissan qasgai araç sahibiyim fakat biraz paraya ihtiyaçtan satıp auris almak istiyorum  bu araç hakkında çok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.öncelikle 2008 2010 arası bakıyorum
sorularım
1.elegant ile comfort ekstra arasındaki farklar nedir?
2.genelde piyasada yarı otomatikler var  hangisini tavsiye edersiniz yarı otomatikler sıkıntılımı?tam otomatikler hangi senelerde?yarı otomatiklerde kalkış destegi varmı?
3. 124hp ve 132hp motorlar var bunlar hangi yıl aralıklarında motorlar hakkında biraz bilginiz varmı?
4.orta konsoldaki tıkırtılardan bahsedilmiş bu genelde herkeste varmı?
5.6 ileri hangi motor ve hangi yıllarda?
6.2008 2009 elegantlarda vsc(esp) varmı?
Arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden çok sagolun gerçekten bilgilerinize çok ihtiyacım var kafam karma karışık oldu servislerin bile dogru düzgün bilgisi yok auris hakkında ayrıntılı bilgiler verirseniz çok memnun  olurum artıları eksileri tavsiyeleriniz sizce bu araç alınırmı?klasik hastalıgı varmı?vs.. benim gibi alacak arkadaşlarada guzel bir yol gostermiş olursunuz saygılar.

Rafet bey önce Allah gönlünüze göre versin. Ben Aurisimi 2011 yılının Aralık ayının başında aldım. 2011 Comfort Extra 132 beygir benzinli. Araç on numara. Zaten diğer arkadaşlar gerekenleri yazmışlar. Elegant modeli en iyisi en dolusu, imkanım olsa Elegantını alırım. AMa aracımda çift bölgeli dijital klima, ABS EBD, 4 cam otomatik, Aux, USB katlanır camlar gibi tatmin edici donanımlar var. Ayrıca forumda çoğu arkadaş sesten muzdarip Ama çok şükür ben daha hiç duymadım ne önden ne arkadan ne yandan. Kısacası süper bir araba, sürüş keyfi çok iyi. Tıs Tıs gidiyor işte. Alacaksınız Elegant modelini size kesinlikle tavsiye ederim. Tekrardan hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin inşaallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Nisan 08, 2012, 23:15:57 »
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok sağolun 2008 2009 elegantlarda(esp)vsc kesin varmıdır?2009 da yarı otomatik çok alternatif var gerçektende yarı otomatiklerden uzak durmalımıyım?aslında almışkan otomatik istiyordum kararsız kaldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Nisan 08, 2012, 23:38:56 »
2009 hazirandan sonra çıkan yarı otomatiklerden alın alacaksanız 6 ileridir, ama tüm yarı otomatikler yokuşta kaydırır el freni ile kalkmak gerekir. Esp çogunda yok, vsc paketli olanlarda var bulmanız baya zor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 08, 2012, 23:40:34 »
ağustoasa kadar beklerim derseniz satıcam aracımı  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Nisan 08, 2012, 23:44:55 »
2009 hazirandan sonra çıkan yarı otomatiklerden alın alacaksanız 6 ileridir, ama tüm yarı otomatikler yokuşta kaydırır el freni ile kalkmak gerekir. Esp çogunda yok, vsc paketli olanlarda var bulmanız baya zor.
sinan çok teşekkürler verdiğin bilgiler için sağolasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Nisan 08, 2012, 23:47:36 »
sinan birde şunu sormak istiyorum sahibindende dikkatimi çekti motorun resmini çekmiş valvematic yazıyo yarı  otomatik  bu motor 6 ilerimidir yani valvematicler hepsi 6 ilerimi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Nisan 09, 2012, 01:16:55 »
Valvematic ve multimode(yani yarı otomatk veya M/M) çok kısa bir dönem satıldı. 2009 hazirandan eylül/ekime kadar. Yani hem 132 beygir hem 6 ileri. Bence güzel bir ikili :)  yani valvematicler 6 ileri fakat güncel olarak tam otomatik satılanlar klasik 4 ileri ve 124 beygirlik dual vvti modeli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Nisan 09, 2012, 09:21:50 »
Valvematic ve multimode(yani yarı otomatk veya M/M) çok kısa bir dönem satıldı. 2009 hazirandan eylül/ekime kadar. Yani hem 132 beygir hem 6 ileri. Bence güzel bir ikili :)  yani valvematicler 6 ileri fakat güncel olarak tam otomatik satılanlar klasik 4 ileri ve 124 beygirlik dual vvti modeli.
Cok sagol sinan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #16 : Nisan 09, 2012, 09:31:13 »
makyajsız kasalarda yarı otomatikten uzak durun derim yenisinde değişiklikler olmuş bende şu anda yarı otomatik kullanıyorum yenilenen versiyonunu ama eskileri baya can sıktı sanırım

+1 ;)
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Land Cruiser
« Yanıtla #17 : Nisan 12, 2012, 11:08:40 »
5. 6 ileri 2009 Ağustos ayında çıktı ...
2013 TOYOTA LAND CRUİSER V8 4.5 D-4 D
          ALLAH VAR KORKU YOK
                    (M.U)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Nisan 14, 2012, 01:29:02 »
5. 6 ileri 2009 Ağustos ayında çıktı ...
teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Nisan 28, 2012, 11:03:39 »
2011 qq nin versiyonu nedir ona göre daha iyi ayrım yapılabilir ?
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !