0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaslar 2011 nissan qasgai araç sahibiyim fakat biraz paraya ihtiyaçtan satıp auris almak istiyorum bu araç hakkında çok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.öncelikle 2008 2010 arası bakıyorum sorularım1.elegant ile comfort ekstra arasındaki farklar nedir?2.genelde piyasada yarı otomatikler var hangisini tavsiye edersiniz yarı otomatikler sıkıntılımı?tam otomatikler hangi senelerde?yarı otomatiklerde kalkış destegi varmı?3. 124hp ve 132hp motorlar var bunlar hangi yıl aralıklarında motorlar hakkında biraz bilginiz varmı?4.orta konsoldaki tıkırtılardan bahsedilmiş bu genelde herkeste varmı?5.6 ileri hangi motor ve hangi yıllarda?6.2008 2009 elegantlarda vsc(esp) varmı?Arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden çok sagolun gerçekten bilgilerinize çok ihtiyacım var kafam karma karışık oldu servislerin bile dogru düzgün bilgisi yok auris hakkında ayrıntılı bilgiler verirseniz çok memnun olurum artıları eksileri tavsiyeleriniz sizce bu araç alınırmı?klasik hastalıgı varmı?vs.. benim gibi alacak arkadaşlarada guzel bir yol gostermiş olursunuz saygılar.Rafet bey önce Allah gönlünüze göre versin. Ben Aurisimi 2011 yılının Aralık ayının başında aldım. 2011 Comfort Extra 132 beygir benzinli. Araç on numara. Zaten diğer arkadaşlar gerekenleri yazmışlar. Elegant modeli en iyisi en dolusu, imkanım olsa Elegantını alırım. AMa aracımda çift bölgeli dijital klima, ABS EBD, 4 cam otomatik, Aux, USB katlanır camlar gibi tatmin edici donanımlar var. Ayrıca forumda çoğu arkadaş sesten muzdarip Ama çok şükür ben daha hiç duymadım ne önden ne arkadan ne yandan. Kısacası süper bir araba, sürüş keyfi çok iyi. Tıs Tıs gidiyor işte. Alacaksınız Elegant modelini size kesinlikle tavsiye ederim. Tekrardan hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin inşaallah.
2009 hazirandan sonra çıkan yarı otomatiklerden alın alacaksanız 6 ileridir, ama tüm yarı otomatikler yokuşta kaydırır el freni ile kalkmak gerekir. Esp çogunda yok, vsc paketli olanlarda var bulmanız baya zor.
Valvematic ve multimode(yani yarı otomatk veya M/M) çok kısa bir dönem satıldı. 2009 hazirandan eylül/ekime kadar. Yani hem 132 beygir hem 6 ileri. Bence güzel bir ikili yani valvematicler 6 ileri fakat güncel olarak tam otomatik satılanlar klasik 4 ileri ve 124 beygirlik dual vvti modeli.
makyajsız kasalarda yarı otomatikten uzak durun derim yenisinde değişiklikler olmuş bende şu anda yarı otomatik kullanıyorum yenilenen versiyonunu ama eskileri baya can sıktı sanırım
5. 6 ileri 2009 Ağustos ayında çıktı ...