0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İstanbul ekibi buluşma planlıyor ama sadece avensisciler olacak gibi, en iyisi bir konu açında orda toplanın abilerim .. Diğer arkadaşlar da duysun hemde konu bölünmesin..Hatam olduysa affola..
daha planlama aşamasındayız, yavaş yavaş...
Bir pazar günü düşünülebilir . Mesela öğleden biraz önce başlasa , 3-4 saatlik bir buluşma olabilir . Mesela güzel biryerde 11.00 civarında kahvaltı gibi ... Çünkü hafta içi herkesin işi vardır . Katılım problem olabilir . Ama pazar günü saat 11.00 gibi olursa 4 saat birlikte vakit geçirsek saat 15.00 da biter ve herkes ailesine misafirlerine zaman ayırabilir diye düşünüyorum . Ayrıca sabah bu saatlerde çok trafik olmaz . En azından buluşmaya giderken sıkıntı yaşamayız ve geç kalma riskimiz azalır . Buluşma profili açısından boğazın kıyısında anadolu yada avrupa yakasında olması istanbulun ortadan ikiye ayrıldığı kısma tekabül etmesi açısındanda arkadaşların ulaşımı için kolaylık olur . Diye düşünüyorum...
Alperen bey;mükemmel bir planlama düşünmüşsünüz (İstanbul şartlarına uyumlu)
bir konu açmayı hak etmiş şimdi yani... İstanbullunun planıda başka oluyomuş canım öğrenmiş olduk.
Avensis buluşması olursa bende katılabilirim..
elbette, geniş katılım bizleri mutlu eder.
Fark ettiniz mi, bilmiyorum ama 2012 Avensis Elegant donanımı 15, Elegant extra donanımı 10 kilo daha hafif ve de şehir dışı ve ortalama yakıt değerleri de 1-2 lt. daha düşük 2011 modele göre...
herkeze selamlar 2012 avensis elegant extra anlık yakıt tüketimi gösteriyormu ? birde cd çalar da nav tuşuna basınca not inststaled diyor dışardan yükleme şansımız varmı ?
Beni listeden çıkarırsanız iyi olur. Avensisimi istemeye istemeye sattım.
o nav tuşu bendede var ne işe yarıyor o
Üzüldüm satmanıza ..Özel bir sebebi yoksa paylaşırmısınız..Bas gör Mehmet.. Elini korkak alıştırma.