0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
diger bir konu ise cd çaların modelini bulamadım Yeni Avensis 2.0 Premium Multidrive S te navigasyon devrede mi ? oda soru işareti video da navigasyon görünüyor meselaVideo of the elegant new Toyota Avensis 2012
az önce bakkala giderken bidaha baktımda bende yok öyle bir yuş abi sanırsam ast ile pst tuşları var onlar ne işe yarıyor basıyorum birşey olmuyor
Bknz. kullanma kılavuzu Aracımız aynı olsa ara bulurum kılavuzdan ama malesef Ama sanki radyo ile alakalı gibi geliyor tuşlar.
Üzüldüm satmanıza ..Özel bir sebebi yoksa paylaşırmısınız..
vatana millete hayırlı olsun yeni kasa düşmüş ilanlarahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-avensis-1-6-elegant-extra-87367333/detay
Selamün aleyküm arkadaşlar corolla sayfasıdan buraya trasfer oldum.geçtiğimiz pazartesi2011 avensis elegant aldım harbiden baba arabaymış,arabaya binice kendimi işadamı zannettim bir an
süper olur, telefonu tanıtamadım bir türlü
onu yaptım da oradan bir pin numarası çıkıyor onu telefona kaydet diyor ama telefonda öyle bir şey yok şifre kaydetme gibi
direksiyondan arama tuşuna basıyoruz not linked yazıyor ardından phone yazısı çıkıyor teybin üstündeki menü tuşuna 2 kere basıyoruz pairphoneye geliyoruz tekrar menüye 2kere basarak bluetooth aktif oluyor ve bir şifre veriyor.cep telefonumuzdan bluetooth ile carmmedia'yı bulup şifreyi girerek eşleştirme yapıyoruz.