Gönderen Konu: Avensis Kullanıcıları Buraya  (Okunma sayısı 95836 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis Kullanıcıları Buraya
« Yanıtla #120 : Nisan 15, 2012, 22:32:10 »
Optimum a girişte baya zahmetliymiş kilit miş her yer ..Ben daha gitmedim ama aklımda.
bilmem valla abi belkide şansa ama çok rahat girdim ben lap diye .otoparktada da hemen yer buldum belki hafta sonları öyledir ama.hatta tek sorun girişi kaçırdımda gelmişken buraya kadar tokullara gidip bir şu yeni avensisi inceleyim dedim :)
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Nisan 15, 2012, 22:32:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #121 : Nisan 15, 2012, 22:37:45 »
Bugünümü Avensise ayırdım ve arka güneşlikten gelen seslerin tümünü ve 3.stoptan gelen zırıltıların tümünün kökünü kazıdım. Bu gazla birde orta konsolu kaldırdım kapanmayan bozuk olan kapalı gözün sorununuda buldum ve tamir ettim. Akşam resimleri içeren bir konu ile bu sıkıntıları olan arkadaşlara fikir vereceğime inanıyorum. Şimdi Fenerin maçına gidelim :)

Benim immobilizer ışığının yanındaki bardaklık açılmıyor. Aracında böyle bir durum olan varmı?
Kanaat-i acizanemce deme.
Kanaatin varsa,aciz değilsin.

2005 HONDA ACCORD 2.4 EXECUTIVE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Nisan 15, 2012, 22:39:39 »
Benim immobilizer ışığının yanındaki bardaklık açılmıyor. Aracında böyle bir durum olan varmı?
Alperen bey sağ kapının ordan maun kaplama ile beraber komple çıkıyor ..Açın bi bakın yağlayın kolay çıkarması.

bilmem valla abi belkide şansa ama çok rahat girdim ben lap diye .otoparktada da hemen yer buldum belki hafta sonları öyledir ama.hatta tek sorun girişi kaçırdımda gelmişken buraya kadar tokullara gidip bir şu yeni avensisi inceleyim dedim :)

Hafta sonu açıldığı gün yeşildereye kadar kilitmiş bende tırstım..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #123 : Nisan 15, 2012, 22:47:28 »
Alperen bey sağ kapının ordan maun kaplama ile beraber komple çıkıyor ..Açın bir bakın yağlayın kolay çıkarması.

Teşekkürler Kerem Bey. Deneyeceğim . Tamir tadil işlerinden oldum olası hep kaçmışımdır ama basit birşey heralde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #124 : Nisan 15, 2012, 23:07:32 »
Teşekkürler Kerem Bey. Deneyeceğim . Tamir tadil işlerinden oldum olası hep kaçmışımdır ama basit birşey heralde.

Alperen bey
Çağrı bey yakın bizamanda seslerden rahatsız olup sökmüştü .Fotolu bi bakın isterseniz ben denedim gayet kolay sökülüyor.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42301.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #125 : Nisan 15, 2012, 23:22:58 »
Alperen bey
Çağrı bey yakın bizamanda seslerden rahatsız olup sökmüştü .Fotolu bir bakın isterseniz ben denedim gayet kolay sökülüyor.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42301.0

Teşekkürler Abi,
Daha önce görmüştüm o konuyu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #126 : Nisan 15, 2012, 23:42:35 »
bir ara toyotadan geri çağrılma durumu vardı.Eski bir olay Eylülde gündemdeydi .Aynı olay değilmi bu? Benim yakıt borusunu değiştirmişti servis ücretsiz olarak.

Benim yeni haberim oldu, ben de bir ara gideyim bakalım servise
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #127 : Nisan 15, 2012, 23:48:27 »
Benim yeni haberim oldu, ben de bir ara gideyim bakalım servise

motor ve şase nosunu bilgisayara girince ne yapılması gerektiği çıkıyor serviste zaten abi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Nisan 16, 2012, 01:07:48 »
Teşekkürler Abi,
Daha önce görmüştüm o konuyu.

abi çok basit yaparsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #129 : Nisan 16, 2012, 21:07:00 »
motor ve şase nosunu bilgisayara girince ne yapılması gerektiği çıkıyor serviste zaten abi..

Aslında servise 2 defa gittim, 80bin bakım ve check-up için, kimse bir şey dememişti, bizim mi talep etmemiz gerekiyor muş?
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #130 : Nisan 16, 2012, 21:16:54 »
Aslında servise 2 defa gittim, 80bin bakım ve check-up için, kimse bir şey dememişti, bizim mi talep etmemiz gerekiyor muş?

Çıkması lazım zaten onlar uyarıyor. ...

Eğer çıkmıyorsa senden önceki sahibi yaptırmıştır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Nisan 16, 2012, 21:42:50 »
Çetin bey bu sorun sadece 2.0 Avensis'ler de vardı 1.6 larda yoktu.Benim araçta da değişim yapılmıştı ücretsiz.Yani içiniz rahat olsun.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #132 : Nisan 16, 2012, 22:04:14 »
Çıkması lazım zaten onlar uyarıyor. ...

Eğer çıkmıyorsa senden önceki sahibi yaptırmıştır.
Çetin bey bu sorun sadece 2.0 Avensis'ler de vardı 1.6 larda yoktu.Benim araçta da değişim yapılmıştı ücretsiz.Yani içiniz rahat olsun.

Kerem kardeşim, Can bey,
teşekkür ederim ilginiz için.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #133 : Nisan 19, 2012, 02:28:44 »
inşallah 1-2 aya kadar tekrar avensis veya corolladan devam edeceğim :)

Seçkin bey;
Yeni avensisiniz ile sizi de listede görmek isteriz, kaç model (avensis :) )arıyorsunuz?
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #134 : Nisan 20, 2012, 12:21:31 »
Çok faydalı bir paylaşım.. Teşekkürler..

Sıra
No.   Ad Soyad              Motor        Model            Model Yılı   Vites          Yakıt         İkametgâh Semt/İlçe İl

T-23
1.      Alper Ş.OKYAY         2.0        Sol extra            2001      Düz       Benzin/LPG      Çiğli/İzmir

T-25
1.      Çetin KOCA             1.6        Elegant              2005      Düz       LPG/Benzin       Küçükyalı   İstanbul
2.      Kerem KARİP           2.0       Elegant E.          2006      Otm.      LPG/Benzin       Kemalpaşa İzmir               
3.      Can Emre AKAY       2.0        Elegant              2007      Otm.     Benzin              Merkez/Çanakkale       
4.      Fatih Ayran             1.6        Comfort              2006     Düz       Benzin              Üsküdar/istanbul                     
5.      Alperen Eren           2.0        Exe. Elegant      2004      OTM       BENZİN             AVCILAR / İST                   
6.      Tamer TOPCU         1.6         Elegant              2005      Düz       Benzin/LPG       Merkez/ BİTLİS                         
7.      Tolga DİNÇ             2.0         Elegant Ex.        2004      Otm.      Benzin             Salihli/MANİSA
8.      Uğur  DALKIRAN      1.6        Comfort             2007       Düz       Benzin/LPG       Konya     
9.    Halit Terim               1.6        Elegant             2005       Düz       Benzin              Adana
10.    Çağrı TEPEGÖZ       1.6         Comfort             2008       Düz        Benzin/Lpg       Vatan toprağının muhtelif yerlerinde.
11.     Hüseyin EZER       1.6         Elagant               2005       Düz         Benzin/LPG       Kütahya/Simav
12.    Sefa ÖZCAN          2.0         Exe. Elegant        2003        Oto.        Benzin              İstanbul Gop
13.    Sabahattin Şirin    1,6          Elegant               2006       Düz         Benzin               İstanbul / Fatih
14. Süleyman KOÇAK     1,6         Elegant               2008        Düz        Benzin / LPG      Yozgat/ISPARTA
15.    Murat KURT      1,6         Elegant               2005        Düz        Benzin / LPG          ANKARA
T-27
1.    Fehmi Kırmızı           1.6        elegant ext.       2011       düz        Benzin/Lpg       Şanlıurfa/Merkez
2.    Bayram Bahadır Bozantı  1.6  elegant             2009        Düz       Benzin              Edirne - İstanbul
3.    Ufuk Severcan               1.6   elegant extra    2011       Düz         Benzin             Gölcük - Kocaeli
4.    Hasan GÜNAL         1.6          elegant extra    2011       Düz         Benzin/LPG       Muş
5.    M.Can Yıldız           1.6         "                         "               "          Benzin              İzmir- edirne-keşan
6.    Erol EROĞLU         1.6         Elegant Ext.         2011       Düz         Benzin/LPG       Y.Mahalle/ANKARA
7.    Fatih ATLI              1.6        Elegant Ext.         2011       Düz         Benzin               Afyon
8.    Ali Müslüm TÜZÜN  1.6        Elegant extra       2011       Düz         Benzin/Lpg        Anamur /MERSİN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #135 : Nisan 21, 2012, 10:23:08 »

Sıra
No.   Ad Soyad              Motor        Model            Model Yılı   Vites          Yakıt         İkametgâh Semt/İlçe İl

T-23
1.      Alper Ş.OKYAY         2.0        Sol extra            2001      Düz       Benzin/LPG      Çiğli/İzmir

T-25
1.      Çetin KOCA             1.6        Elegant              2005      Düz       LPG/Benzin       Küçükyalı   İstanbul
2.      Kerem KARİP           2.0       Elegant E.          2006      Otm.      LPG/Benzin       Kemalpaşa İzmir               
3.      Can Emre AKAY       2.0        Elegant              2007      Otm.     Benzin              Merkez/Çanakkale       
4.      Fatih Ayran             1.6        Comfort              2006     Düz       Benzin              Üsküdar/istanbul                     
5.      Alperen Eren           2.0        Exe. Elegant      2004      OTM       BENZİN             AVCILAR / İST                   
6.      Tamer TOPCU         1.6         Elegant              2005      Düz       Benzin/LPG       Merkez/ BİTLİS                         
7.      Tolga DİNÇ             2.0         Elegant Ex.        2004      Otm.      Benzin             Salihli/MANİSA
8.      Uğur  DALKIRAN      1.6        Comfort             2007       Düz       Benzin/LPG       Konya     
9.      Halit Terim               1.6        Elegant             2005       Düz       Benzin              Adana
10.    Çağrı TEPEGÖZ       1.6         Comfort             2008       Düz        Benzin/Lpg       Vatan toprağının muhtelif yerlerinde.
11.     Hüseyin EZER       1.6         Elagant               2005       Düz         Benzin/LPG       Kütahya/Simav
12.    Sefa ÖZCAN          2.0         Exe. Elegant        2003        Oto.        Benzin              İstanbul Gop
13.    Sabahattin Şirin    1,6          Elegant               2006       Düz         Benzin               İstanbul / Fatih
14.   Süleyman KOÇAK     1,6         Elegant               2008        Düz        Benzin / LPG      Yozgat/ISPARTA
15.    Murat KURT      1,6         Elegant               2005        Düz        Benzin / LPG          ANKARA
T-27
1.    Fehmi Kırmızı           1.6        elegant ext.       2011       düz        Benzin/Lpg       Şanlıurfa/Merkez
2.    Bayram Bahadır Bozantı  1.6  elegant             2009        Düz       Benzin              Edirne - İstanbul
3.    Ufuk Severcan               1.6   elegant extra    2011       Düz         Benzin             Gölcük - Kocaeli
4.    Hasan GÜNAL         1.6          elegant extra    2011       Düz         Benzin/LPG       Muş
5.    M.Can Yıldız           1.6         "                         "               "          Benzin              İzmir- edirne-keşan
6.    Erol EROĞLU         1.6         Elegant Ext.         2011       Düz         Benzin/LPG       Y.Mahalle/ANKARA
7.    Fatih ATLI              1.6        Elegant Ext.         2011       Düz         Benzin               Afyon
8.    Ali Müslüm TÜZÜN  1.6        Elegant extra       2011       Düz         Benzin/Lpg        Anamur /MERSİN

Murat bey, listeye hoş geldiniz,
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #136 : Nisan 22, 2012, 16:00:13 »

Sıra
T-22
1.      Niyazi AYAZ             2.0        Sol                    1999      Düz       Benzin/LPG      Aliağa/İzmir

T-23

T-25
5.      Alperen Eren           2.0        Exe. Elegant       2004      OTM      BENZİN            AVCILAR / İST                   
8.      Uğur  DALKIRAN     1.6        Comfort              2007       Düz       Benzin/LPG      Konya     
9.      Halit Terim             1.6        Elegant               2005       Düz       Benzin             Adana
10.    Çağrı TEPEGÖZ       1.6         Comfort             2008       Düz       Benzin/Lpg      Vatan toprağının muhtelif yerlerinde.
11.    Hüseyin EZER         1.6         Elagant             2005       Düz        Benzin/LPG      Kütahya/Simav
12.    Sefa ÖZCAN           2.0         Exe. Elegant        2003        Oto.     Benzin            İstanbul Gop
13.    Sabahattin Şirin     1,6         Elegant               2006       Düz       Benzin             İstanbul / Fatih
14.    Süleyman KOÇAK   1,6        Elegant              2008        Düz       Benzin/LPG     Yozgat/ISPARTA
15.    Murat KURT            1,6        Elegant              2005        Düz       Benzin/LPG      ANKARA
T-27

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 54 ES ?
  • Araç: Auris
  • 19 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #137 : Nisan 22, 2012, 17:05:39 »
T-25
9.    Halit Terim               1.6        Elegant             2005       Düz       Benzin              Adana
14. Süleyman KOÇAK     1,6         Elegant               2008        Düz        Benzin / LPG      Yozgat/ISPARTA
16. Eyüp Sancaktar 1,6 Elegant 2009 Düz Benzin İstanbul/Sakarya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #138 : Nisan 22, 2012, 19:33:22 »
Sıra
T-22
1.      Niyazi AYAZ             2.0        Sol                    1999      Düz       Benzin/LPG      Aliağa/İzmir

T-23

T-25
5.      Alperen Eren           2.0        Exe. Elegant       2004      OTM      BENZİN            AVCILAR / İST                   
8.      Uğur  DALKIRAN     1.6        Comfort              2007       Düz       Benzin/LPG      Konya     
9.      Halit Terim             1.6        Elegant               2005       Düz       Benzin             Adana
10.    Çağrı TEPEGÖZ       1.6         Comfort             2008       Düz       Benzin/Lpg      Vatan toprağının muhtelif yerlerinde.
11.    Hüseyin EZER         1.6         Elagant             2005       Düz        Benzin/LPG      Kütahya/Simav
12.    Sefa ÖZCAN           2.0         Exe. Elegant        2003        Oto.     Benzin            İstanbul Gop
13.    Sabahattin Şirin     1,6         Elegant               2006       Düz       Benzin             İstanbul / Fatih
14.    Süleyman KOÇAK   1,6        Elegant              2008        Düz       Benzin/LPG     Yozgat/ISPARTA
15.    Murat KURT            1,6        Elegant              2005        Düz       Benzin/LPG      ANKARA
16.    Eyüp Sancaktar     1,6         Elegant              2009        Düz       Benzin             İstanbul/Sakarya
T-27

Niyazi ve Eyüp bey;
avensis kullanıcıları listemize hoş geldiniz
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #139 : Nisan 22, 2012, 20:39:00 »
Benim acilen 2003 model Avensisi olan bir arkadaşı listeye eklemem lazım. En eski benim araba görünüyor şu durumda. Komplekse girmem an meselesi.
Nu.    Ad Soyad             Motor   Model              Model Yılı    Vites    Yakıt                Semt (İlçe/İl)

1.      Çetin KOCA          1.6       Elegant              2005      Düz       LPG/Benzin      Küçükyalı   İstanbul
2.      Kerem KARİP        2.0       Elegant E.          2006      Otm.     LPG/Benzin      Kemalpaşa İzmir               
3.      Can Emre AKAY    2.0       Elegant              2007      Otm.      Benzin             Merkez/Çanakkale       
4.      Fatih Ayran          1.6       Comfort              2006      Düz       Benzin             Üsküdar/istanbul                     
5.      Alperen Eren        2.0      Exe. Elegant       2004      OTM      BENZİN            AVCILAR / İST                   
6.      Tamer TOPCU      1.6       Elegant              2005       Düz      Benzin/LPG      Merkez/ BİTLİS                         
7.      Tolga DİNÇ          2.0       Elegant Ex.        2004       Otm.     Benzin             Salihli/MANİSA
8.      Atila SADIÇ          1.6       Elegant Ex.        2012       Düz      Benzin             Derince/KOCAELİ         
9.                       
10.                       
11.                       
12.                       
13.                       
14.                       
15.                       
16.                       
ZAMAN VE SÖZLER DİKKATLİ KULLANILMALIDIR İKİSİDE GERİ ALINMAZ