Gönderen Konu: Avensis Kullanıcıları Buraya  (Okunma sayısı 100049 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis Kullanıcıları Buraya
« Yanıtla #100 : Nisan 12, 2012, 20:40:06 »
Var ama gördüğüm kadarıyla çok fazla online olmuyorlar.

Alper İzmir buluşması hakkında bilgin var değilmi?
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Nisan 12, 2012, 20:40:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Nisan 13, 2012, 00:44:56 »
fena gaza geldim evet tek'im  :rofl:

t-23 ... ilk avensis...
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Edeb Yâ Hû!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '96
  • 66 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Nisan 13, 2012, 12:36:03 »
Bizimki t- kaç bilmiyorum ama en uygun olduğunu düşündüğümüz yere yazdık ismimizi
Sıra
No.   Ad Soyad              Motor        Model            Model Yılı   Vites          Yakıt         İkametgâh Semt/İlçe İl

T-23
1.      Alper Ş.OKYAY         2.0        Sol extra            2001      Düz       Benzin/LPG      Çiğli/İzmir

T-25
1.      Çetin KOCA             1.6        Elegant              2005      Düz       LPG/Benzin       Küçükyalı   İstanbul
2.      Kerem KARİP           2.0       Elegant E.          2006      Otm.      LPG/Benzin       Kemalpaşa İzmir               
3.      Can Emre AKAY       2.0        Elegant              2007      Otm.     Benzin              Merkez/Çanakkale       
4.      Fatih Ayran             1.6        Comfort              2006     Düz       Benzin              Üsküdar/istanbul                     
5.      Alperen Eren           2.0        Exe. Elegant      2004      OTM       BENZİN             AVCILAR / İST                   
6.      Tamer TOPCU         1.6         Elegant              2005      Düz       Benzin/LPG       Merkez/ BİTLİS                         
7.      Tolga DİNÇ             2.0         Elegant Ex.        2004      Otm.      Benzin             Salihli/MANİSA
8.      Uğur  DALKIRAN      1.6        Comfort             2007       Düz       Benzin/LPG       Konya     
9.    Halit Terim               1.6        Elegant             2005       Düz       Benzin              Adana
10.    Çağrı TEPEGÖZ       1.6         Comfort             2008       Düz        Benzin/Lpg       Vatan toprağının muhtelif yerlerinde.
11.     Hüseyin EZER       1.6         Elagant               2005       Düz         Benzin/LPG       Kütahya/Simav
12.    Sefa ÖZCAN          2.0         Exe. Elegant        2003        Oto.        Benzin              İstanbul Gop
13.    Sabahattin Şirin    1,6          Elegant               2006       Düz         Benzin               İstanbul / Fatih
14. Süleyman KOÇAK     1,6         Elegant               2008        Düz        Benzin / LPG      Yozgat/ISPARTA

T-27
1.    Fehmi Kırmızı           1.6        elegant ext.       2011       düz        Benzin/Lpg       Şanlıurfa/Merkez
2.    Bayram Bahadır Bozantı  1.6  elegant             2009        Düz       Benzin              Edirne - İstanbul
3.    Ufuk Severcan               1.6   elegant extra    2011       Düz         Benzin             Gölcük - Kocaeli
4.    Hasan GÜNAL         1.6          elegant extra    2011       Düz         Benzin/LPG       Muş
5.    M.Can Yıldız           1.6         "                         "               "          Benzin              İzmir- edirne-keşan
6.    Erol EROĞLU         1.6         Elegant Ext.         2011       Düz         Benzin/LPG       Y.Mahalle/ANKARA
7.    Fatih ATLI              1.6        Elegant Ext.         2011       Düz         Benzin               Afyon
8.    Ali Müslüm TÜZÜN  1.6        Elegant extra       2011       Düz         Benzin/Lpg        Anamur /MERSİN
Her Yusufun bir Züleyhâsı vardır. Mühim olan, gömleğinizin nereden yırtıldığı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 11 kere teşekkür etti
« Yanıtla #103 : Nisan 13, 2012, 16:58:28 »
Alper İzmir buluşması hakkında bilgin var değilmi?

Bilgim var kerem bey iş yerinde konuyu açıyorum ara da nabız yokluyorum.Tarih belli olsun o gün için baskı yapmaya başlıyacım hemen :D çünkü çok yoğunuz hafta sonu dahi çalışıyorum bu aralar. 1 günde olsa güzel bir tatile ihtiyacım var. Bu buluşmada güzel olacak gibi duruyor.  Kaçırmamak için uğraşıyorum.
2001 Avensis 2.0 D4 sol extra

Uyarı!!! Ağzınızı kullanmadan önce beyninizle olan bağlantısını kontrol ediniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #104 : Nisan 13, 2012, 17:29:24 »
Bizimki t- kaç bilmiyorum ama en uygun olduğunu düşündüğümüz yere yazdık ismimizi

Süleyman bey;
Doğru yere yazmışsınız, hoş geldiniz listeye :)
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #105 : Nisan 13, 2012, 18:07:26 »

Bilgim var kerem bey iş yerinde konuyu açıyorum ara da nabız yokluyorum.Tarih belli olsun o gün için baskı yapmaya başlıyacım hemen :D çünkü çok yoğunuz hafta sonu dahi çalışıyorum bu aralar. 1 günde olsa güzel bir tatile ihtiyacım var. Bu buluşmada güzel olacak gibi duruyor.  Kaçırmamak için uğraşıyorum.

İzmir de olup gelmemek Fethiye Manisa civarından gelme nezaketinde bulunan arkadaşlara ayıp olur.. Sizi de aramızda görmek isteriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 11 kere teşekkür etti
« Yanıtla #106 : Nisan 13, 2012, 19:18:12 »
İzmir de olup gelmemek Fethiye Manisa civarından gelme nezaketinde bulunan arkadaşlara ayıp olur.. Sizi de aramızda görmek isteriz.

Teşekkür ederim.Haklısınız çok ayıp olur. Buluşma günü tam olarak belli olsun ona göre izin almaya çalışacağım. Bu arada havalarda bi tuhaf sabah güneşliydi akşam bozdu. İnşallah buluşmada da böyle olmaz
2001 Avensis 2.0 D4 sol extra

Uyarı!!! Ağzınızı kullanmadan önce beyninizle olan bağlantısını kontrol ediniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Grafik Tasarımcı
  • Araç: Auris
  • 28 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Nisan 15, 2012, 01:12:42 »
Ohoho liste patlama yapmış. Konu en üste koyu olunca bakmamışım hiç :)
2011 Toyota Auris     1.4 D4-D Comfort Plus                      http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43857.0
2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant Executive Otm.                http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37978.0
1999 Toyota Corolla  1.6 Luna                                           http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42078.0         Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #108 : Nisan 15, 2012, 01:23:09 »

Zaten dikkat çekmesin diye koyu renk yapmışlar.  :)
Kanaat-i acizanemce deme.
Kanaatin varsa,aciz değilsin.

2005 HONDA ACCORD 2.4 EXECUTIVE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #109 : Nisan 15, 2012, 01:28:09 »

Arkadaşı da getir listeye..

Teşekkür ederim.Haklısınız çok ayıp olur. Buluşma günü tam olarak belli olsun ona göre izin almaya çalışacağım. Bu arada havalarda bir tuhaf sabah güneşliydi akşam bozdu. İnşallah buluşmada da böyle olmaz

29 nisan olarak kesinleşiyor tarih.. Saat 11 ..Diğer konudan takip edin lütfen..Hava olayı takibimizde o yüzden 29 nisana kaydık..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #110 : Nisan 15, 2012, 06:04:26 »
AVENSIS'in  AZT220; AZT250; AZT251 modellerinin
Yakıt borusu ve yakıt pompası çek valf sorununun ücretsiz giderileceğini gösteren bir site var.

Link: http://www.toyota-tech.eu/toms_cabs/TR/1KET-001.pdf

bu sorunlar hakkında bilgisi olan var mı?
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Grafik Tasarımcı
  • 28 kere teşekkür etti
« Yanıtla #111 : Nisan 15, 2012, 18:25:06 »
Bugünümü Avensise ayırdım ve arka güneşlikten gelen seslerin tümünü ve 3.stoptan gelen zırıltıların tümünün kökünü kazıdım. Bu gazla birde orta konsolu kaldırdım kapanmayan bozuk olan kapalı gözün sorununuda buldum ve tamir ettim. Akşam resimleri içeren bir konu ile bu sıkıntıları olan arkadaşlara fikir vereceğime inanıyorum. Şimdi Fenerin maçına gidelim :)
2011 Toyota Auris     1.4 D4-D Comfort Plus                      http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43857.0
2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant Executive Otm.                http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37978.0
1999 Toyota Corolla  1.6 Luna                                           http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42078.0         Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Nisan 15, 2012, 18:32:06 »
bende bugun koca gün yattım gideyim bakayım şimdi ne durumda bi alsancak turu atayım bari :D
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Grafik Tasarımcı
  • 28 kere teşekkür etti
« Yanıtla #113 : Nisan 15, 2012, 18:59:57 »
Benim yerimede benim yerimede :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Nisan 15, 2012, 20:17:43 »
Hoş geldiniz Seçkin bey,
eski avensisçi pek olmaz, siz olsa olsa ara vermiş avensisçisinizdir.
inşallah 1-2 aya kadar tekrar avensis veya corolladan devam edeceğim :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #115 : Nisan 15, 2012, 21:38:07 »
AVENSIS'in  AZT220; AZT250; AZT251 modellerinin
Yakıt borusu ve yakıt pompası çek valf sorununun ücretsiz giderileceğini gösteren bir site var.

Link: http://www.toyota-tech.eu/toms_cabs/TR/1KET-001.pdf

bu sorunlar hakkında bilgisi olan var mı?

Bi ara toyotadan geri çağrılma durumu vardı.Eski bi olay Eylülde gündemdeydi .Aynı olay değilmi bu? Benim yakıt borusunu değiştirmişti servis ücretsiz olarak.

Bugünümü Avensise ayırdım ve arka güneşlikten gelen seslerin tümünü ve 3.stoptan gelen zırıltıların tümünün kökünü kazıdım. Bu gazla birde orta konsolu kaldırdım kapanmayan bozuk olan kapalı gözün sorununuda buldum ve tamir ettim. Akşam resimleri içeren bir konu ile bu sıkıntıları olan arkadaşlara fikir vereceğime inanıyorum. Şimdi Fenerin maçına gidelim :)

Fener aldı maçı gözün aydın.

bende bugun koca gün yattım gideyim bakayım şimdi ne durumda bir alsancak turu atayım bari :D

Hava berbat bende yattım akşama kadar.. Benzin yaktığına değmez..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #116 : Nisan 15, 2012, 21:44:45 »
ben çıkarken güneş vardı abi kordonda arkadaşın yanına uğradım yağmur başladı döndüm benzin yaktığıma değmedi gerçekten . bu arada ufak bi navigasyon almıştım servisten geldi onu deneyim dedim gayet başarılı bir alet :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #117 : Nisan 15, 2012, 22:13:20 »
ben çıkarken güneş vardı abi kordonda arkadaşın yanına uğradım yağmur başladı döndüm benzin yaktığıma değmedi gerçekten . bu arada ufak bir navigasyon almıştım servisten geldi onu deneyim dedim gayet başarılı bir alet :)

Sıkıntı bitti yani navigasyonda.. Aslında ona orjinal uyumlu dvd yakışır ama..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #118 : Nisan 15, 2012, 22:20:04 »
Sıkıntı bitti yani navigasyonda.. Aslında ona orjinal uyumlu dvd yakışır ama..
vardı abi olmazmı 2 000 lira verdim daha taksitlerini ödüyorum memleketteyken müşterinin birine traktör akısı götürüyodum adama kapıyı açıp almak zor geldi çamdan soktu kafasını koltuğun üstünden akısı alırken kırdı navigasyonun ekranı 400 lira denklersem bi ara ekran ı taktıracam tekrar.bunuda optimum açıldı ya izmire oraya gitmiştim açılışa özel indirim vardı 179 dan 100 e düşmüş alayım dedim iyikide almışım çok beğendim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #119 : Nisan 15, 2012, 22:27:17 »
vardı abi olmazmı 2 000 lira verdim daha taksitlerini ödüyorum memleketteyken müşterinin birine traktör akısı götürüyodum adama kapıyı açıp almak zor geldi çamdan soktu kafasını koltuğun üstünden akısı alırken kırdı navigasyonun ekranı 400 lira denklersem bir ara ekran ı taktıracam tekrar.bunuda optimum açıldı ya izmire oraya gitmiştim açılışa özel indirim vardı 179 dan 100 e düşmüş alayım dedim iyikide almışım çok beğendim :D

Optimum a girişte baya zahmetliymiş kilit miş her yer ..Ben daha gitmedim ama aklımda.