Var ama gördüğüm kadarıyla çok fazla online olmuyorlar.
Alper İzmir buluşması hakkında bilgin var değilmi?
Bizimki t- kaç bilmiyorum ama en uygun olduğunu düşündüğümüz yere yazdık ismimizi
Sıra
No. Ad Soyad Motor Model Model Yılı Vites Yakıt İkametgâh Semt/İlçe İl
T-23
1. Alper Ş.OKYAY 2.0 Sol extra 2001 Düz Benzin/LPG Çiğli/İzmir
T-25
1. Çetin KOCA 1.6 Elegant 2005 Düz LPG/Benzin Küçükyalı İstanbul
2. Kerem KARİP 2.0 Elegant E. 2006 Otm. LPG/Benzin Kemalpaşa İzmir
3. Can Emre AKAY 2.0 Elegant 2007 Otm. Benzin Merkez/Çanakkale
4. Fatih Ayran 1.6 Comfort 2006 Düz Benzin Üsküdar/istanbul
5. Alperen Eren 2.0 Exe. Elegant 2004 OTM BENZİN AVCILAR / İST
6. Tamer TOPCU 1.6 Elegant 2005 Düz Benzin/LPG Merkez/ BİTLİS
7. Tolga DİNÇ 2.0 Elegant Ex. 2004 Otm. Benzin Salihli/MANİSA
8. Uğur DALKIRAN 1.6 Comfort 2007 Düz Benzin/LPG Konya
9. Halit Terim 1.6 Elegant 2005 Düz Benzin Adana
10. Çağrı TEPEGÖZ 1.6 Comfort 2008 Düz Benzin/Lpg Vatan toprağının muhtelif yerlerinde.
11. Hüseyin EZER 1.6 Elagant 2005 Düz Benzin/LPG Kütahya/Simav
12. Sefa ÖZCAN 2.0 Exe. Elegant 2003 Oto. Benzin İstanbul Gop
13. Sabahattin Şirin 1,6 Elegant 2006 Düz Benzin İstanbul / Fatih
14. Süleyman KOÇAK 1,6 Elegant 2008 Düz Benzin / LPG Yozgat/ISPARTA
T-27
1. Fehmi Kırmızı 1.6 elegant ext. 2011 düz Benzin/Lpg Şanlıurfa/Merkez
2. Bayram Bahadır Bozantı 1.6 elegant 2009 Düz Benzin Edirne - İstanbul
3. Ufuk Severcan 1.6 elegant extra 2011 Düz Benzin Gölcük - Kocaeli
4. Hasan GÜNAL 1.6 elegant extra 2011 Düz Benzin/LPG Muş
5. M.Can Yıldız 1.6 " " " Benzin İzmir- edirne-keşan
6. Erol EROĞLU 1.6 Elegant Ext. 2011 Düz Benzin/LPG Y.Mahalle/ANKARA
7. Fatih ATLI 1.6 Elegant Ext. 2011 Düz Benzin Afyon
8. Ali Müslüm TÜZÜN 1.6 Elegant extra 2011 Düz Benzin/Lpg Anamur /MERSİN
Alper İzmir buluşması hakkında bilgin var değilmi?
Bilgim var kerem bey iş yerinde konuyu açıyorum ara da nabız yokluyorum.Tarih belli olsun o gün için baskı yapmaya başlıyacım hemen

çünkü çok yoğunuz hafta sonu dahi çalışıyorum bu aralar. 1 günde olsa güzel bir tatile ihtiyacım var. Bu buluşmada güzel olacak gibi duruyor. Kaçırmamak için uğraşıyorum.
Bizimki t- kaç bilmiyorum ama en uygun olduğunu düşündüğümüz yere yazdık ismimizi
Süleyman bey;
Doğru yere yazmışsınız, hoş geldiniz listeye
Bilgim var kerem bey iş yerinde konuyu açıyorum ara da nabız yokluyorum.Tarih belli olsun o gün için baskı yapmaya başlıyacım hemen
çünkü çok yoğunuz hafta sonu dahi çalışıyorum bu aralar. 1 günde olsa güzel bir tatile ihtiyacım var. Bu buluşmada güzel olacak gibi duruyor. Kaçırmamak için uğraşıyorum.
İzmir de olup gelmemek Fethiye Manisa civarından gelme nezaketinde bulunan arkadaşlara ayıp olur.. Sizi de aramızda görmek isteriz.
İzmir de olup gelmemek Fethiye Manisa civarından gelme nezaketinde bulunan arkadaşlara ayıp olur.. Sizi de aramızda görmek isteriz.
Teşekkür ederim.Haklısınız çok ayıp olur. Buluşma günü tam olarak belli olsun ona göre izin almaya çalışacağım. Bu arada havalarda bi tuhaf sabah güneşliydi akşam bozdu. İnşallah buluşmada da böyle olmaz
Ohoho liste patlama yapmış. Konu en üste koyu olunca bakmamışım hiç
Zaten dikkat çekmesin diye koyu renk yapmışlar.
Arkadaşı da getir listeye..
Teşekkür ederim.Haklısınız çok ayıp olur. Buluşma günü tam olarak belli olsun ona göre izin almaya çalışacağım. Bu arada havalarda bir tuhaf sabah güneşliydi akşam bozdu. İnşallah buluşmada da böyle olmaz
29 nisan olarak kesinleşiyor tarih.. Saat 11 ..Diğer konudan takip edin lütfen..Hava olayı takibimizde o yüzden 29 nisana kaydık..
Bugünümü Avensise ayırdım ve arka güneşlikten gelen seslerin tümünü ve 3.stoptan gelen zırıltıların tümünün kökünü kazıdım. Bu gazla birde orta konsolu kaldırdım kapanmayan bozuk olan kapalı gözün sorununuda buldum ve tamir ettim. Akşam resimleri içeren bir konu ile bu sıkıntıları olan arkadaşlara fikir vereceğime inanıyorum. Şimdi Fenerin maçına gidelim
bende bugun koca gün yattım gideyim bakayım şimdi ne durumda bi alsancak turu atayım bari
Benim yerimede benim yerimede
Hoş geldiniz Seçkin bey,
eski avensisçi pek olmaz, siz olsa olsa ara vermiş avensisçisinizdir.
inşallah 1-2 aya kadar tekrar avensis veya corolladan devam edeceğim
AVENSIS'in AZT220; AZT250; AZT251 modellerinin
Yakıt borusu ve yakıt pompası çek valf sorununun ücretsiz giderileceğini gösteren bir site var.
Link: http://www.toyota-tech.eu/toms_cabs/TR/1KET-001.pdf
bu sorunlar hakkında bilgisi olan var mı?
Bi ara toyotadan geri çağrılma durumu vardı.Eski bi olay Eylülde gündemdeydi .Aynı olay değilmi bu? Benim yakıt borusunu değiştirmişti servis ücretsiz olarak.
Bugünümü Avensise ayırdım ve arka güneşlikten gelen seslerin tümünü ve 3.stoptan gelen zırıltıların tümünün kökünü kazıdım. Bu gazla birde orta konsolu kaldırdım kapanmayan bozuk olan kapalı gözün sorununuda buldum ve tamir ettim. Akşam resimleri içeren bir konu ile bu sıkıntıları olan arkadaşlara fikir vereceğime inanıyorum. Şimdi Fenerin maçına gidelim 
Fener aldı maçı gözün aydın.
bende bugun koca gün yattım gideyim bakayım şimdi ne durumda bir alsancak turu atayım bari 
Hava berbat bende yattım akşama kadar.. Benzin yaktığına değmez..
ben çıkarken güneş vardı abi kordonda arkadaşın yanına uğradım yağmur başladı döndüm benzin yaktığıma değmedi gerçekten . bu arada ufak bi navigasyon almıştım servisten geldi onu deneyim dedim gayet başarılı bir alet
ben çıkarken güneş vardı abi kordonda arkadaşın yanına uğradım yağmur başladı döndüm benzin yaktığıma değmedi gerçekten . bu arada ufak bir navigasyon almıştım servisten geldi onu deneyim dedim gayet başarılı bir alet 
Sıkıntı bitti yani navigasyonda.. Aslında ona orjinal uyumlu dvd yakışır ama..
Sıkıntı bitti yani navigasyonda.. Aslında ona orjinal uyumlu dvd yakışır ama..
vardı abi olmazmı 2 000 lira verdim daha taksitlerini ödüyorum memleketteyken müşterinin birine traktör akısı götürüyodum adama kapıyı açıp almak zor geldi çamdan soktu kafasını koltuğun üstünden akısı alırken kırdı navigasyonun ekranı 400 lira denklersem bi ara ekran ı taktıracam tekrar.bunuda optimum açıldı ya izmire oraya gitmiştim açılışa özel indirim vardı 179 dan 100 e düşmüş alayım dedim iyikide almışım çok beğendim
vardı abi olmazmı 2 000 lira verdim daha taksitlerini ödüyorum memleketteyken müşterinin birine traktör akısı götürüyodum adama kapıyı açıp almak zor geldi çamdan soktu kafasını koltuğun üstünden akısı alırken kırdı navigasyonun ekranı 400 lira denklersem bir ara ekran ı taktıracam tekrar.bunuda optimum açıldı ya izmire oraya gitmiştim açılışa özel indirim vardı 179 dan 100 e düşmüş alayım dedim iyikide almışım çok beğendim 
Optimum a girişte baya zahmetliymiş kilit miş her yer ..Ben daha gitmedim ama aklımda.